[zondag 20 augustus 2017 03:59] - [54.196.18.46]

Homepage

Welkom

Welkom op de website van E.T.S.V. Scintilla, de studievereniging van Electrical Engineering aan de Universiteit Twente. Op deze website vind je informatie over de activiteiten die wij organiseren en georganiseerd hebben, de mensen die bij onze vereniging actief zijn en allerlei handige zaken voor de student elektrotechniek.

 

Aan het afstuderen?

Voor je afstudeerborrel is het mogelijk om Abscint te huren. Tegen een schappelijk bedrag staan de borrelruimte en enkele barmensen van de borrel tot je beschikking. Reserveer hier. Voor meer info kijk op de homepage van de Borrel.

Vacatures

Op zoek naar een (afstudeer)stage en/of een interessante vacature? Kijk op ons vacaturebord voor het aanbod van onze sponsoren.

Aangepaste openingstijden

In verband met de zomervakantie zal de Scintilla Kamer niet open zijn volgens de normale tijden. De kamer zal vanaf maandag 10 juli tot en met maandag 4 september niet geopend zijn. Het kan voorkomen dat de kamer sporadisch open is. Mocht je als actief lid in de kamer moeten zijn gedurende deze periode dan is er bij de Spiegel en HalB een sleutel beschikbaar voor de actieve leden. Vergeet in dit geval vooral niet om goed af te sluiten. Bij vragen is het altijd mogelijk om te mailen naar het bestuur (bestuur@scintilla.utwente.nl).

88th candidateboard of E.T.S.V. Scintilla

E.T.S.V. Scintilla is proud to present their candidate board for the 88th board of E.T.S.V. Scintilla:

88e kandidaatsbestuur van E.T.S.V. Scintilla

President: Koen Raben
Secretary: Bas van Laerhoven
Treasurer: Gino van Spil
External Affairs: Friso van den Boom
Internal Affairs: Olaf van der Meer
Educational Affairs & Administrator: Stef van Zanten

Bekijk meer nieuws »

Klik hier voor meer informatie over onze sponsoren!