[zaterdag 17 november 2018 05:47] - [54.147.142.16]

Bedrijfsactiviteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende bedrijfsactiviteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

Shell Referral Diner

donderdag 29 november 2018 17:00, Faculty Club [Extern]


Lijkt het je interessant zouden om wellicht wat meer over Shell te weten te komen en te horen wat bij ons de mogelijkheden zijn.? Kom dan naar deze informele setting waarin we de studenten graag wat beter leren kennen en ze in gesprek kunnen gaan met mensen die ook nog maar kort bij Shell in dienst zijn.

We zoeken het meest naar studenten met interesse in regeltechniek, e.g. een master richting de regeltechniek (mechatronica, robotica, systems & control, etc.).

Alliander Business Course 6 & 7 december

donderdag 06 december 2018 09:00, Hoofdkantoor Alliander Arnhem [Extern]

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van Alliander in een steeds duurzamere maatschappij? Meld je aan voor de Business Course en maak kennis met de grootste netbeheerder van Nederland!

Tijdens twee intensieve dagen word je ondergedompeld in de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als trainee bij Alliander te werken. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een uitdagende Business Case waar meer leert over de impact van de energietransitie op ons energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. Je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je een korte training van De Baak, het trainingsinstituut waar onze trainees hun persoonlijke ontwikkeltraject volgen. Uiteraard maak je gedurende deze twee dagen kennis met meerdere trainees. Wie kan je immers beter vertellen hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken? De Business Course is inclusief een diner, borrel én overnachting in Arnhem!

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar:

https://www.werkenbijalliander.com/evenementen/105/alliander-business-course-6-7-december

Arcadis Inhousedag

woensdag 12 december 2018 08:30, Rotterdam [Extern]

Op 12 en 13 december houdt Arcadis een inhousedag. Tijdens deze tweedaagse bezoek je het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet in Bleiswijk. Een duurzaam project met de nieuwste technieken. Voor deze inhousedag zijn studenten/recent afgestudeerden uitgenodigd die interesse hebben in Gebouwen, Milieu, Water en Infrastructuur.

Wat gaan we doen?
Na enkele presentaties, kennis te hebben gemaakt met Arcadianen en speeddates gaan we met de bus naar het Arcadisproject distributiecentrum voor Hoogvliet in Bleiswijk. 
Arcadis draagt zorg voor het overall Programmamanagement (planning, budget, risico) en de coördinatie en integratie van alle activiteiten om het distributiecentrum in 2020 in gebruik te kunnen nemen. 
Na dit projectbezoek sluiten we de eerste dag af met een drankje en daar zullen collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. We overnachten in Rotterdam. De volgende dag starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een casestudy op het programma staat. Op ons kantoor in Rotterdam ga je in teams werken aan een probleemstelling.

Deze anderhalve dag wordt donderdag de 13e afgesloten op ons kantoor in Rotterdam met de teampresentatie en een lunch.  Het programma is geheel verzorgd (inclusief overnachting) en start om 8.30 uur vanaf ons kantoor in Rotterdam.

 

 


Een sfeerimpressie van de dagen:

https://youtu.be/DTHKURR-w2c

Meer informatie is hier te vinden:

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/

 

Aanmelden kan t/m 28 november via

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/solliciteer/