[maandag 28 mei 2018 02:59] - [54.81.68.240]

Bedrijfsactiviteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende bedrijfsactiviteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

Energy Top Talents

vrijdag 01 juni 2018 08:45, energytoptalents.nl [Alliander]

In samenwerking met bedrijven uit de energiewereld is de Topsector Energie op zoek naar talentvolle aankomende MSc studenten voor het studiebeurs programma Community of Energy Top Talents (CETT). Naast een financiële ondersteuning van €2.400 per jaar voor een periode van twee jaar, krijg je de mogelijkheid om tijdens je masteropleiding inhousedagen, workshops en stages bij de deelnemende bedrijven te doen. Bovendien is er mogelijkheid tot het volgen van workshops voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld over presentatie skills of hoe je social media zoals LinkedIn het beste kunt inzetten om door toekomstige werkgevers gevonden te worden. Zo kun je je optimaal voorbereiden op je carrière na je studie.

Als tegenprestatie vraagt de Topsector Energie jouw inzet om anderen, zoals studenten en scholieren, te inspireren over de energiewereld en om de unieke kansen daarin onder de aandacht te brengen. Daarnaast vragen we je om mee te werken aan een actief netwerk van energieprofessionals die in de toekomst blijvend met elkaar samenwerken om te komen tot innovatieve oplossingen voor energievraagstukken. Bij deelname aan de Community of Energy Top Talents wordt verwacht dat je je zo'n 8 uur per maand inzet.

Om in aanmerking te komen voldoe je aan de onderstaande selectiecriteria. Bovendien kun je in een brief motiveren waarom juist jij in aanmerking zou moeten komen voor deze studiebeurs en wat jou een excellente medewerker maakt voor de energiesector.

Selectiecriteria:

  • Je bent van plan om aankomend collegejaar aan een technische masteropleiding te starten;
  • Je gemiddelde cijfer in de bachelor tot nu toe is een 7.5;
  • Je hebt kennis over en affiniteit met de energietransitie;
  • Vanuit je eigen expertise ben je in staat de energieproblematiek breed te benaderen: dit vraagt vaardigheden op het gebied van samenwerken, relatiemanagement, innoveren en conceptueel denken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed;
  • Je wilt deel uitmaken van een netwerk van energieprofessionals;
  • Je wilt je persoonlijk ontwikkelen.

Ben jij wat wij zoeken? Geef je dan nu op! Stuur voor 1 juni 2018 je CV en je motivatiebrief naar aanmelden@energytoptalents.nl. Na de CV-screening volgt er een centrale selectiedag. Deze dag zal in juni plaatsvinden. Houd de website en social media van CETT in de gaten voor updates! Wanneer je door de screening heen bent krijg je een uitnodiging voor deze selectiedag. Uiterlijk een maand na de selectiedag wordt bekend gemaakt of je de beurs toegekend krijgt. Het programma gaat 1 september 2018 van start.

Arcadis Inhousedag 14 & 15 juni 2018

donderdag 14 juni 2018 09:00, Amersfoort [Arcadis]

De inschrijvingen voor de inhousedagen bij Arcadis zijn weer geopend! Wil jij er op 14 en 15 juni achter komen aan welke projecten we werken en wat de sfeer is op kantoor? Pak deze kans dan! Voor alle recent afgestudeerden en studenten in het laatste jaar van zijn/haar technische studie! Meld je aan op https://lnkd.in/gP-Ycf7

Hackatrain

maandag 18 juni 2018 10:30, Amsterdam centraal station [Ricardo Rail]

Ook dit jaar sponsort Ricardo de Hackatrain, een evenement waar gemengde teams in een ICE-trein op weg naar Berlijn Tech Open Air deelnemen aan een spoorse hackathon!

De pre-gathering van Hackatrain is op 25 mei en als sponsor stellen wij een tweetal plekken ter beschikking om deel te nemen. Wij bieden jullie graag de mogelijkheid om naast een uitdagende reis kennis te maken met Ricardo en de railsector. Heb je programmeer- of ontwerpervaring of denk je op andere manier van meerwaarde te kunnen zijn en lijkt het je leuk om mee te gaan op 18 t/m 23 juni? Mail dan voor 20 april naar extern@scintilla.utwente.nl (aangezien er maar twee plekken zijn die wij mogen wegegeven) en vertel in het kort waarom je graag wil deelnemen!

De reis is inclusief overnachtingen, waaronder de eerste nacht slapen in een tipi tent bij Beach Bar Mitte. De overige nachten slapen de deelnemers in een hotel waar iedereen zijn/haar eigen kamer heeft.

Klik hier voor een impressie van afgelopen editie, waar onze collega’s Timo, Stephen en Daan aan deelnamen.

 “Zeg vaarwel tegen de saaie blauwe kantoorgangen en stap, samen met 100 hackers, in de trein naar Berlijn! Tijdens de Hackatrain programmeer je in de trein en op de hipste locaties van Berlijn. Onderweg word je geïnspireerd door sprekers en programmeurs en natuurlijk is er ruimte voor een drankje en tafelvoetbal. Na drie dagen programmeren mag je uitrusten op Tech Open Air, een conferentie over technologie met festivalsfeer.”

Bezoek hackatrain voor meer informatie en om je op te geven