[dinsdag 21 september 2021 16:49] - [3.239.58.199]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

TWEEFBA

donderdag 23 september 2021 16:00, Bordes Zilverling [SCALA]

SCALA organiseert weer de TWEEFBA: de Tweedejaars Elektrotechniek Fantastische Bonding Activiteit. Doe mee met je mede twaarsen in een gezellige leuke activiteit inclusief borrel en eten!

In het geval het niet duidelijk was, deze activiteit is alleen bestemd voor tweedejaars studenten.

EEFBA

maandag 27 september 2021 16:00, O&O Plein [SCALA]

En net zoals voor de twaarsen organiseert SCALA ook een leuke activiteit voor de sjaarsen, namelijk de Eerstejaars Elektrotechniek Fantastische Bonding Activiteit! Als jij sjaars bent en ook graag mee wilt doen aan een avontuur vol met plezier en vertier met je jaargenoten, doe dan vooral mee!

In het geval het niet duidelijk was, deze activiteit is bedoeld voor eerstejaars studenten.

Lunch Lezing Salland: The road to find the Ideal DAC

dinsdag 28 september 2021 12:30, CR2N [LEX]

Poster Salland

Effective mixed-signal test solutions demand know-how and experience.  Analog signals need to be generated at performance levels that are not possible with standard components. It demands creative solutions of combining different techniques. At Applicos, a Salland Company, we know what it takes to design and produce high quality mixed-signal test solutions. We have been servicing the mixed-signal test industry since 1993 and have established a distinguished reputation for providing our customers with high performance solutions.

Commissiemarkt

woensdag 29 september 2021 13:00, SmartXP [Bestuur]

Wil jij graag actief lid worden bij Scintilla, of wil je graag je lijstje commissies uitbreiden? Kom dan vooral langs bij de commissiemarkt! Hier zullen commissies klaar staan om te laten zien wat zij doen en wat voor leden ze zoeken voor in hun commissie. Kom langs om te praten met ervaren actievelingen, te genieten van een gratis Subway lunch en misschien zelfs in te schrijven bij een of meerdere commissies!

Als je een beetje een idee wilt krijgen van welke commissies Scintilla heeft, download dan het commissieboekje hier

Eerstejaars lunches

maandag 04 oktober 2021 12:45, TBA [Bestuur]

Het bestuur organiseert lunches met eerstejaars om met elkaar kennis te maken. Als jij nog niet bent uitgenodigd of deel hebt genomen met zo'n lunch en graag nog een keer de kans wilt hebben, schrijf je dan in en dan zullen we een lunch met je inplannen!

Elysium activiteit

zaterdag 09 oktober 2021 10:30, Educafé [Bestuur]

Heb jij je bachelor of master gehaald? Dat betekent dat je officieel een alumnus bent. Voor alumni is er een vereniging opgesteld die contacten behoudt tussen alumni binnen Electrical Engineering: Elysium! Er wordt een dagvullend programma vol activiteiten georganiseerd waarin oude en nieuwe alumni elkaar kunnen ontmoeten, meer details volgen binnenkort!

Look after your friend training - Interesselijst

maandag 18 oktober 2021 20:00, TBA [Bestuur]

Het studentenleven kan heel leuk zijn, maar het kan soms ook heel moeilijk zijn. Veel studenten ervaren problemen rondom hun welzijn, zoals stress, depressie of ongerustheid, meestal praten deze studenten eerst met hun vrienden over hun problemen. Iedereen wilt natuurlijk hun vriend helpen, maar het kan soms moeilijk zijn en het kan vragen opwekken, zoals: "hoe help ik mijn vriend zonder dat het mijzelf te veel beïnvloedt?", "hoe kan ik naar iemand luisteren op een manier dat ze laat voelen dat ze gehoord worden?", "wat betekent deze diagnose eigenlijk?", etc. Om studenten te helpen in het beantwoorden van deze vragen is er een training opgezet door de psychologen op de UT, in samenwerking met de Student Union.

E.T.S.V. Scintilla kamp voor eerste- en tweedejaars

vrijdag 22 oktober 2021 14:00, Verzamelpunt O&O plein [SKIC]

Tijdens de Kick-In is normaal gesproken het introductie kamp, echter door de maatregelen was dit de afgelopen twee jaar niet mogelijk. Met nieuwe versoepelingen in zicht zijn we optimistisch dat er toch nog een kamp gehouden kan worden voor de eerste- en tweedejaars. Dit kamp zal plaatsvinden van vrijdagmiddag 22 oktober tot en met zondagmiddag 24 oktober, zet dit dus alvast in je agenda!


Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

(De inschrijflijst gaat open op 1 oktober)

Master activiteit

donderdag 28 oktober 2021 16:00, TBA [Bestuur]

Er wordt een activiteit georganiseerd speciaal voor master studenten! Meer informatie later, dus hou de site in de gaten!