[woensdag 14 april 2021 04:33] - [3.238.249.17]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

SHOCK tinkering contest

donderdag 04 maart 2021 12:00, @home [Shock]

Finished all you projects with the extra spare time at home, and need something new to work on? Then this is the perfect activity for you!

SHOCK is organizing a Tinkering contest, with actually cool prices! Anyone joining this activity will get a hefty discount at the STORES (up to 25%*!!)

shock poster

EWI Sjaars activiteit (Alleen eerstejaars)

vrijdag 16 april 2021 20:00, EWI-Discord [Sjaarscie]

Naast Scintilla zijn er nog een aantal andere studieverenigingen binnen de faculteit EWI. Met deze gratis activiteit kan jij andere eerstejaars ontmoeten van Abacus, Atlantis, Inter-Actief, Proto en natuurlijk ook andere Scintillianen! Er zullen meerdere rondes van een Crazy 88 zijn, waar jij samen met andere eerstejaars zal proberen een aantal uitdagingen te voltooien. Natuurlijk zal de winnaar een prijs ontvangen ;) Inschrijven kan via de Google Forms: https://forms.gle/sQ7QaGpVrEYAK9cc8

Link naar de EWI-Discord: https://discord.gg/Twrd3t9yNe

EEMCS Sjaarscie Freshman Activity

Master speeddates

dinsdag 20 april 2021 20:00, Discord [Bestuur]

Weet jij al welke master (specialisatie) je gaat kiezen? Op 20 april zal Scintilla masterspeeddates houden zodat jij kan babbelen met de mensen die nu de master doen waar jij over twijfelt. Kom langs om alle vragen te stellen die je nog hebt over je master.
poster

EEFBA

donderdag 22 april 2021 20:00, gathertown

 

Scala en de SKIC hebben de krachten gebundeld om je de EEFBA te brengen, de EE Freshmen Bonding Activity, 2 commisies betekent natuurlijk dubbel de bonding, dubbel de afleiding van je studie en dus vierdubbel gezeligheid.

In de EEFBA ga je met je mede sjaars ontsnappen uit een escape room, hierbij kan je niet alleen je vrienden weer spreken maar ook nieuwe maken, je zult hoe dan ook een geweldige avond hebben, want de EEFBA is er speciaal voor jullie, de sjaars.

Door complicaties zijn de fysieke escape rooms gesloten maar we kunnen het beter dan zo’n muffe schuur wij hebben technologie. Je wordt naar de digitale wereld getransformeerd met behulp van gathertown een online meeting platform in stijl van ouderwetse top down games.  In Gather wordt je opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door de puzzels in je digitale gevangenis op te lossen. Ontsnapt jouw groep als eerst?

Om de competitie erin te houden is het mogelijk om te kijken hoe ver de andere groepen zijn, je kan ze natuurlijk niet helpen, ze zullen zelf al hun puzzels op moeten lossen. Om idereen een eerlijke kans te geven om te ontsnappen krijg je een pakketje met drinken en wat snacks. Dus verzamel je vrienden, je labpartners en die ene persoon die raar naar je keek tijdens de toets en schrijf je in voor de EEFBA want het is gratis!!

Online Batavierenrace

vrijdag 23 april 2021 00:48, Buiten [EE-Sports]

Heb jij je goeie voornemens voor dit jaar ook alweer opgegeven en heb je nieuwe motivatie nodig? Of ben je het zitten op je kamer zo zat dat je zelfs hardlopen beter vindt dan dat?

Schrijf je in voor de Online Batavierenrace! Een estafetteloop van 125km, waarbij alle deelnemers hun etappe individueel lopen. Je deelt je afstand en tijd via Strava (of een andere app), zodat de Batavierenraceorganisatie je tijd kan verifiëren. 

STORES afhaal service

vrijdag 23 april 2021 12:45, Educafé [STORES]

Het is zover, er is weer een STORES afhaalmoment in aantocht! De STORES is in deze lockdown elke twee weken op de vrijdag open voor afhalen!

Heb jij ook nog allemaal spulletjes nodig om je hobbies in stand te houden tijdens de quarantaine? Houdt de douane of PostNL je pakketjes vast?
De STORES helpt je in deze noodsituatie! Schrijf je in hier op de site met je naam en studentennummer, maak een wishlist aan op de STORES website door in te loggen met UT account en geef de naam daarvan aan in de opmerkingen. Op de dag zelf ontvang je van ons een tijdslot om op vrijdag tijdens de lunchpauze je bestelling op te halen!

Lustrum Radio presenteert: Lust-Rum

vrijdag 23 april 2021 20:00, Op de radio [Lustrumcommissie]

Lust jij rum? Wij lusten zeker rum! Deze avond presenteren Rick & Lars een geweldige avond met het thema 'Lust-Rum.' Het leukste is dat je hier zelf mee kan doen.
    
Schrijf je in met je huisgenoten, of verzamel je vrienden op de Scintilla Discord.

SHOCK tinkering contest prizes and presentation evening

donderdag 29 april 2021 20:00, Scintilla Discord [Shock]

The contestants of the tinkering will present their projects this evening and the shock will decide who will win a prize!

Lunchlezing Witteveen+Bos

dinsdag 11 mei 2021 12:30, Microsoft Teams [LEX]

more information soon!