[dinsdag 15 juni 2021 12:24] - [35.173.234.169]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Schaaktoernooi

woensdag 21 april 2021 10:55, Discord [EE-Sports]

Ben jij ook zo klaar met weer een pauze alleen thuis, niet socialiseren met mensen en een potje te schaken. Daar kan verandering in komen, EE-Sports organiseert het Scintilla schaaktoernooi en jij kunt degene zijn die deze geweldige weergave van sluwheid en slimheid wint.


Sjaarscie's Bob Ross Schilderactiviteit

woensdag 16 juni 2021 20:00, Online [Sjaarscie]

Sjaarscie's Bob Ross Poster

Ben jij goed in schilderen? Vliegen de meesterwerken van je penseel elke keer dat je het probeert? Ben jij een creatief meesterbrein? Wij ook niet. Dus laten we samen vreselijk zijn en doe mee aan Sjaarscie's Bob Ross schilderactiviteit op 16 juni. We gaan wat mooie bergen proberen te schilderen, maar als ze er uit gaan zien als gekke wolken, is dat ook helemaal prima.

Afhankelijk van hoeveel mensen meedoen, zul je tot €5 moeten betalen. Voor dat geld krijg je wel wat mooie kwasten, verf en een canvas. Tot dan, op discord!

SKIC: Themabekendmakingsborrel

donderdag 17 juni 2021 16:00, Buiten de Waaier [SKIC]

De themabekendmakingsborrel van de SKIC 2021 mag fysiek doorgaan! Meld je nu aan om te ontdekken waar het opleidingsgedeelte van de Kick-In dit jaar over zal gaan.

Docentenborrel

maandag 21 juni 2021 16:00, Waaierterras [Bestuur]

poster

Mis jij je geliefde docenten? Wil je graag een praatje met ze maken? Voor deze borrel zijn alle EE docenten uitgenodigd dus kom gezellig buurten!

Inschrijving is verplicht voor deze borrel.

Pitch&Putt

dinsdag 22 juni 2021 18:45, Spielehof, Enschede [EE Sports]

De Pitch&Putt mini-golf excursie van EE-Sports naar de Spielehof. Meld je nu aan en sla jezelf naar de overwinning!

Eind-P

donderdag 01 juli 2021 15:30, Terras Waaier [SKIC]

eindpposter

Heb jij na een lang jaar studeren eindelijk je P gehaald, en wil je dat vieren met een lekker stukje (vegan)vlees en/of een heerlijk biertje? Of heb je nog geen P maar verlang je wel naar gezelligheid en wil je alle opgelopen trauma's van het afgelopen jaar verwerken? Kom dan zeker naar de Eind-P! Speciaal door SKIC georganiseerd voor de eerstejaars en hun doegroepouders. Gezien de huidige coronamaatregelen, is het nog niet helemaal zeker of een BBQ mogelijk is. Zodra we meer weten laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Eén ding is wel zeker: het wordt reuze gezellig, dus schrijf je snel in!