[zondag 24 maart 2019 08:25] - [34.207.146.166]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

Voort Scrapheap Challenge

vrijdag 22 maart 2019 20:00, Westzaal [Scrapheap Challenge Elektrotechniek]

Assemble your team and get ready for Scintilla's famous scrapheap challenge! Build the best machine for the challenge by only using scrap. Information will follow soon and will be available here.
The challenge will be announced on the 22nd of March.

Poster

Photoshop cursus Creative Bastards gevorderden avond

maandag 25 maart 2019 19:30, SK [MasterCLASS]

Hou je ervan om posters te maken, maar zou je je photoshop skills nog willen ontwikkelen? Kom dan naar de gevorderden avond van de photoshop cursus! Creative Bastards zal alles uitleggen over hoe je photoshop optimaal kunt gebruiken.

Minor markt

dinsdag 26 maart 2019 10:00, DesignLab [Bestuur]

Zit jij momenteel in je tweede jaar en wil je volgend jaar een minor module volgen? Kom dan langs op de minor markt!

Op de minor markt heb je kans om informatie te verzamelen over alle mogelijkheden en minors die de UT aanbiedt. De inschrijvingen voor de minors van 2019-2020 openen op 27 maart.

Kijk voor meer informatie op: utwente.nl/minor

Epic Lazer Quest

dinsdag 26 maart 2019 17:30, O&O-Plein [Sjaarscie]

Ben jij klaar voor de meest epische laser game aller tijden? Ben jij bereidt om de krachten te bundelen met je mede eerstejaars van Abacus, Atlants, Inter-Actief, Proto en Scintilla? Geef je dan nu op voor het gevecht van je leven...

(Ohja, en er zijn burgers en pub-quiz)

poster from Epic Lazer Quest

AnSem Open Day

woensdag 27 maart 2019 13:00, Hengelosestraat 565 [Extern]

AnSem organizes an Open Day at their location in Enschede. AnSem is Europe's leading fabless analog ASIC design service company, designing and delivering state-of-the-art analog, RF and mixed-signal integrated circuits to customers worldwide. Ze hebben onder andere een speciale case voorbereid waarbij je een contactloze betaalterminal gaat maken.

Meer informatie over het programma vind je op de inschrijfpagina.

Bestuursinteresseborrel

woensdag 27 maart 2019 20:00, MBasement [Bestuur]

Op deze borrel zal het huidge bestuur, samen met oud-bestuurders, aanwezig zijn om onder genot van een drankje alle vragen over het bestuursleven te beantwoorden. Na deze borrel zal het sollicitatietraject voor het 90ste bestuur der E.T.S.V. Scintilla starten.

KIRSTEN

donderdag 28 maart 2019 16:00, Abscint [SCALA]

Deze activeit zal ter ere zijn van de geweldige studieadviseurs die Elektotechniek rijk is. De Krokante Inconsistente Respectabele Scintilliaanse Taartenbakwedstrijd En Naborrel (oftewel Kirsten) is een jaarlijke taartenbakwedstrijd waarbij de creativiteit en culinaire vaardigheden van de Elekrotechinici hoogtij viert.

Taart

Ouderdag 2019

zaterdag 30 maart 2019 09:30, Educafé [Ouderdag]

Welkom bij de Parentsday 2019. Tijdens deze dag zijn er hoorcolleges en practica voor de hele familie. Dit is alleen voor eerstejaars.   

 

Hobby Evening: Scrap Fix, Bus Pirate and more!

dinsdag 02 april 2019 19:30, Westzaal [Shock]

On the second Hobby Evening of year 2019 we would like to offer you something rather unusual: you have an opportunity to fix a broken circuitry, or scrap, from our assortement and take it home if you succeed! Our staff will be present and will provide help in case you need it. You may also buy previous evenings' kits (see details below) or come to Westzaal if you wish to finish your own project and use the Westzaal's equipment.

Sonar systems on navy ships and the impact on marine life

woensdag 03 april 2019 12:35, Carré 2M [LEX]

[This talk] will cover some current developments within the Acoustics and Sonar department of TNO from a personal perspective. A broad overview on why we need sonar systems on navy ships will be presented. Sonars do not only benefit humans but can be a significant breach in environment for marine mammals and fish. For that reason, much international effort is being made to map the impact of underwater noise. Nevertheless, sonars are important for many areas of expertise in both the defense and civil industry.

VAUXHALL-uitreiking

woensdag 03 april 2019 16:00, De Stek (Bastille) [VAUXHALL]

Ieder jaar wordt de beste Electrical Engineering docent gekozen uit alle verschillende modules en vakken. Tijdens deze activiteit wordt de winnaar aangekondigd. Zorg dat je er bij bent als we om 18:00 de prijs overhandigen!

Batatraining #2

donderdag 04 april 2019 16:00, sportcentrum [EE Sports]

vorige keer heb je lekker hardgelopen, en nu wil je meer! Begrijpelijk, doe we dan toch gewoon.

Sjaarscino avond

donderdag 04 april 2019 17:30, Abscint [Sjaarscie]

Na het succes van sjaarsciokart is het tijd voor de tweede activiteit van de sjaarscie. 

Kom je geluk beproeven op deze avond vol klassieke, maar ook nieuwe casinospellen.

Wil je blijven eten, schrijf je dan snel in!

Sjaarsino Poster

Studieavond

maandag 08 april 2019 17:45, Westzaal [Bestuur]

De tentamens komen er aan en de stress begint toe te nemen. Op deze avond kun je rustig studeren met mensen die net zo graag als jij hun studie willen halen!

Iedereen is welkom en het maakt niet uit wanneer je komt en vertrekt. Wij zullen er voor zorgen dat de koffie, thee, koekjes en uitgeprinte tentamens. Wil je vroeg beginnen en tot laat doorgaan? Kom met ons eten bij de Waaier!

Lunchlezing VDL

woensdag 10 april 2019 12:45, Carré 2N [LEX]

Todays lunch lecture will be hosted by VDL ETG Almelo. 

VDL is an international company focusing on production of bussing and the assembly of automobiles. In Almelo mechatronic subsystems are designed and manufactured in.

Studieavond

dinsdag 16 april 2019 17:45, Westzaal [Bestuur]

De herkansingen komen er aan en de stress begint toe te nemen. Op deze avond kun je rustig studeren met mensen die net zo graag als jij hun studie willen halen!

Iedereen is welkom en het maakt niet uit wanneer je komt en vertrekt. Wij zullen er voor zorgen dat de koffie, thee, koekjes en uitgeprinte tentamens. Wil je vroeg beginnen en tot laat doorgaan? Kom met ons eten bij de Waaier!

Sombrero Escalero

donderdag 18 april 2019 16:00, Abscint [De Borrel]

Sombrero Escalero

Señoras y señores, het is weer tijd voor een epische themaborrel!

Haal je sombrero maar uit de kast, en begin vast met het groeien van een elegante mexicaanse moustache. Deze themaborrel staat geheel in het thema van Mexico

Geniet samen met de Borrel van verfrissende mexicaanse biertjes, en een heerlijke mexicaanse maaltijd!

 

Vrimibo Scintillae

vrijdag 03 mei 2019 16:00, Abscint [De Borrel]

Je kunt er de klok op gelijk zetten: elke vrijdag is er vanaf vier uur 's middags een vrijdagmiddagborrel in de Abscint. Om de beurt tappen de tappers van Scintilla, Inter-Actief, Abacus en Proto deze borrel en alle leden van alle verenigingen zijn van harte welkom om te proosten op het weekend.

47e Batavierenrace Interesselijst

vrijdag 10 mei 2019 13:00, Nijmegen - Enschede [EE Sports]

Wil jij graag hardlopen, op z'n minst wat meer gaan bewegen of in ieder geval Scintilla vertegenwoordigen in de grootste estafettecompetitie van de wereld? Zet dan snel je naam in deze interesselijst voor de 47e editie van de Batavierenrace!

Woman running on highway

Lunch Lecture Nexperia

woensdag 15 mei 2019 12:30, - [LEX]

This lunch lecture will be about 'Passive logic'.

EWI-trip 2019

woensdag 29 mei 2019 19:00, Budapest [EWI Trip]

Samen met de andere EWI-verenigingen gaan we op reis naar Budapest tijdens het Hemelvaartsweekend!

Vrimibo Scintillae

vrijdag 14 juni 2019 16:00, Abscint [De Borrel]

Je kunt er de klok op gelijk zetten: elke vrijdag is er vanaf vier uur 's middags een vrijdagmiddagborrel in de Abscint. Om de beurt tappen de tappers van Scintilla, Inter-Actief, Abacus en Proto deze borrel en alle leden van alle verenigingen zijn van harte welkom om te proosten op het weekend.