[maandag 28 mei 2018 03:03] - [54.81.68.240]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Grolsch-excursie

maandag 28 mei 2018 16:00, Grolsch [SCALA]

Ook dit jaar gaan we weer naar de grolsch brouwerij voor een mooie rondleiding door de fabriek. Leer alles over de manier waarop het goudgele vocht wordt geproduceerd. De rondleiding eindigt met het proeven van verschillende soorten bier.

Lunchlezing TNO

woensdag 30 mei 2018 12:45, Carré 2K [LEX]

High Voltage, High Power: Electronics for a Safer World!

Frank van Vliet zal deze lunch lecture geven. Hij werkt als principal scientist in de afdeling radar technologie van TNO Defensie en Veiligheid (Defense, Safety and Security) in Den Haag. 

eSCALAtieborrel

woensdag 30 mei 2018 16:00, Abscint/Mbasement [SCALA]

Hou je van spelletjes? Hou je van bier? Hou je van spelletjes met bier? Kom dan naar de eSCALAtie borrel. We gaan de hele avond lang bierspelletjes doen. Met klassiekers zoals stresspong en mexen. Ook kan dit een gelegenheid zijn om nieuwe spelletjes te leren zoals "lik lik wie ben ik" en "tonneybal". Dus kom vooral langs voor een avond die je waarschijnlijk morgen toch bent vergeten.

Voort Scrapheap Challenge

vrijdag 01 juni 2018 20:00, Westzaal [Scrapheap Challenge Elektrotechniek]

poster

Assemble your team and get ready for the famous scrapheap challenge! Build the best machine for the challenge using only scrap. Information will follow soon and will be available here. The challenge will be announcend on the 1st of June.

Bedrijvendiner

dinsdag 05 juni 2018 18:00, De Jaargetijden [LEX]

Op 5 juni organiseren WIMM & Scintilla samen met Tecnotion, Moekotte, Excellence en USE een bedrijvendiner speciaal voor elektrotechniekstudenten.

Company dinner

Lunchlezing Alliander

woensdag 06 juni 2018 12:30, Carré 3C [LEX]

Alliander zal vandaag een lunchlezing verzorgen. Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf. Ze zorgen ervoor dat ruim 5 miljoen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Daarmee hebben ze een groot aandeel in de energietoekomst van Nederland. Met name omdat Nederland zo snel mogelijk, uiterlijk in 2050, een samenleving zonder CO2-uitstoot wil realiseren. Wat is de rol van Alliander in deze transitie, welke alternatieve warmtevoorzieningen zijn er en hoe helpen ze klanten bij het maken van de juiste keuzes? Tijdens de lunchlezing vertellen zij hier graag meer over! Dus kom langs voor een interessante lezing en natuurlijk gratis lunch!

Game Of Thrones

donderdag 07 juni 2018 19:30, O&O [Sjaarscie]

Nu het einde van het collegejaar nadert, loopt de spanning op. Welk van de befaamde EE huizen zal de Game of Thrones winnen en regeren over de Abscint?

EWI-BBQ

dinsdag 12 juni 2018 16:00, O&O-plein [Bestuur]

Het is weer tijd voor de grootste bbq van het jaar; de EWI-bbq! Kom genieten van vlees, bier en hopelijk een heerlijk zonnetje. De kosten zijn nog niet bekend.

Iedereen is welkom vanaf 16:00 op het O&O-plein om een drankje te doen, het vlees gaat om 18:00 op de bbq.

University of Twente Educational Award Ceremony

maandag 18 juni 2018 15:30, Waaier 2 [OPEL]

The centralized University of Twente Educational Award (UTea) will be awarded during a spectacular ceremony on June 18th! Winners of decentralized educational awards of the programmes have been evaluated by the UTea committee and three teachers will be competing in the finale of the UTea.

You are all invited to join the award ceremony! More information on the competing teachers will follow.

Eind-P-BBQ

donderdag 21 juni 2018 16:00, O&O plein [SKIC]

Na een jaar lang Ploegen en Zwoegen is het dan echt bijna zo ver... Je P is bijna binnen! En dat moet gevierd worden!

Kom samen met de SKIC het jaar heerlijk afsluiten met een grandioze BBQ! Schrijf je snel in!

AssaScination Week

donderdag 21 juni 2018 23:59, Overal [SCALA]

Ontwaak de James Bond in jezelf! Een week vol met intriges, misdaad en schaamteloos andere spelers vermoorden (lees: iemand neerschieten met een waterpistool). Waar alleen de beste sluipmoordenaar wint!

ZomYER Olympiae Scintillae BBQ door EE-Sports en SCALA

donderdag 28 juni 2018 16:00, O&O-plein [EE Sports]

De zomYERvakantie komt er al weer bijna aan, en dat moet gevierd worden! Hoe zou dit beter kunnen door twee grootse activiteiten te combineren tot één? Geniet van het vlees van de SCALA Zomer BBQ en neem het op tegen je medestudenten in verschillende disciplines die een EE’er als geen ander kan in de Olympiae Scintillae. Wees er vooral bij en leef je achteraf uit bij de live muziek!

CCS Zomercantus

vrijdag 13 juli 2018 20:00, Educafe [CCS]

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Zomercantus! Deze cantus wordt in het Nederlands gehouden. De kosten zullen maximaal €7,50 bedragen.

Skitilla 2019 wintersporttrip interesselijst

vrijdag 15 februari 2019 16:00, Mayrhofen, Oostenrijk [SKItilla]

Ga mee met Skitilla 2019! Dit jaar gaan wij na het GIGANTISCH succes van 2017 weer naar het mooie Ramsau im Zillertal, vlakbij Mayrhofen. Het belooft weer een top weekje te worden in Tirol!

Meer info volgt snel!

Skitilla Trip 2019