[vrijdag 18 januari 2019 11:11] - [3.84.186.122]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

Hackatrain

maandag 18 juni 2018 10:30, Amsterdam centraal station [Ricardo Rail]

Ook dit jaar sponsort Ricardo de Hackatrain, een evenement waar gemengde teams in een ICE-trein op weg naar Berlijn Tech Open Air deelnemen aan een spoorse hackathon!

De pre-gathering van Hackatrain is op 25 mei en als sponsor stellen wij een tweetal plekken ter beschikking om deel te nemen. Wij bieden jullie graag de mogelijkheid om naast een uitdagende reis kennis te maken met Ricardo en de railsector. Heb je programmeer- of ontwerpervaring of denk je op andere manier van meerwaarde te kunnen zijn en lijkt het je leuk om mee te gaan op 18 t/m 23 juni? Mail dan voor 20 april naar extern@scintilla.utwente.nl (aangezien er maar twee plekken zijn die wij mogen wegegeven) en vertel in het kort waarom je graag wil deelnemen!

De reis is inclusief overnachtingen, waaronder de eerste nacht slapen in een tipi tent bij Beach Bar Mitte. De overige nachten slapen de deelnemers in een hotel waar iedereen zijn/haar eigen kamer heeft.

Klik hier voor een impressie van afgelopen editie, waar onze collega’s Timo, Stephen en Daan aan deelnamen.

 “Zeg vaarwel tegen de saaie blauwe kantoorgangen en stap, samen met 100 hackers, in de trein naar Berlijn! Tijdens de Hackatrain programmeer je in de trein en op de hipste locaties van Berlijn. Onderweg word je geïnspireerd door sprekers en programmeurs en natuurlijk is er ruimte voor een drankje en tafelvoetbal. Na drie dagen programmeren mag je uitrusten op Tech Open Air, een conferentie over technologie met festivalsfeer.”

Bezoek hackatrain voor meer informatie en om je op te geven

[Alle activiteiten]