[vrijdag 18 januari 2019 11:08] - [3.84.186.122]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

Lunchlezing Alliander

woensdag 06 juni 2018 12:30, Carré 3C [LEX]

Alliander zal vandaag een lunchlezing verzorgen. Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf. Ze zorgen ervoor dat ruim 5 miljoen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Daarmee hebben ze een groot aandeel in de energietoekomst van Nederland. Met name omdat Nederland zo snel mogelijk, uiterlijk in 2050, een samenleving zonder CO2-uitstoot wil realiseren. Wat is de rol van Alliander in deze transitie, welke alternatieve warmtevoorzieningen zijn er en hoe helpen ze klanten bij het maken van de juiste keuzes? Tijdens de lunchlezing vertellen zij hier graag meer over! Dus kom langs voor een interessante lezing en natuurlijk gratis lunch!

Lunchlezing Alliander

[Alle activiteiten]