[zaterdag 17 november 2018 05:46] - [54.147.142.16]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Arcadis Inhousedag

woensdag 12 december 2018 08:30, Rotterdam [Extern]

Op 12 en 13 december houdt Arcadis een inhousedag. Tijdens deze tweedaagse bezoek je het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet in Bleiswijk. Een duurzaam project met de nieuwste technieken. Voor deze inhousedag zijn studenten/recent afgestudeerden uitgenodigd die interesse hebben in Gebouwen, Milieu, Water en Infrastructuur.

Wat gaan we doen?
Na enkele presentaties, kennis te hebben gemaakt met Arcadianen en speeddates gaan we met de bus naar het Arcadisproject distributiecentrum voor Hoogvliet in Bleiswijk. 
Arcadis draagt zorg voor het overall Programmamanagement (planning, budget, risico) en de coördinatie en integratie van alle activiteiten om het distributiecentrum in 2020 in gebruik te kunnen nemen. 
Na dit projectbezoek sluiten we de eerste dag af met een drankje en daar zullen collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. We overnachten in Rotterdam. De volgende dag starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een casestudy op het programma staat. Op ons kantoor in Rotterdam ga je in teams werken aan een probleemstelling.

Deze anderhalve dag wordt donderdag de 13e afgesloten op ons kantoor in Rotterdam met de teampresentatie en een lunch.  Het programma is geheel verzorgd (inclusief overnachting) en start om 8.30 uur vanaf ons kantoor in Rotterdam.

 

 


Een sfeerimpressie van de dagen:

https://youtu.be/DTHKURR-w2c

Meer informatie is hier te vinden:

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/

 

Aanmelden kan t/m 28 november via

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/solliciteer/

 

[Alle activiteiten]