[dinsdag 16 juli 2019 04:22] - [18.206.241.26]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

Alliander Business Course 6 & 7 december

donderdag 06 december 2018 09:00, Hoofdkantoor Alliander Arnhem [Extern]

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van Alliander in een steeds duurzamere maatschappij? Meld je aan voor de Business Course en maak kennis met de grootste netbeheerder van Nederland!

Tijdens twee intensieve dagen word je ondergedompeld in de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als trainee bij Alliander te werken. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een uitdagende Business Case waar meer leert over de impact van de energietransitie op ons energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. Je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je een korte training van De Baak, het trainingsinstituut waar onze trainees hun persoonlijke ontwikkeltraject volgen. Uiteraard maak je gedurende deze twee dagen kennis met meerdere trainees. Wie kan je immers beter vertellen hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken? De Business Course is inclusief een diner, borrel én overnachting in Arnhem!

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar:

https://www.werkenbijalliander.com/evenementen/105/alliander-business-course-6-7-december

[Alle activiteiten]