[woensdag 21 augustus 2019 11:30] - [35.173.48.224]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Door je in te schrijven voor een activiteit geef je toestemming voor het verwerken van foto's die (eventueel) genomen worden tijdens deze activiteit.

Arcadis Inhousedag

donderdag 02 mei 2019 10:00, Schiphol Airport Amsterdam [Extern]

Arcadis organiseert een inhouse dag! Wat ga je doen?  Na enkele presentaties, kennis te hebben gemaakt met Arcadianen en speeddates gaan we op donderdag 2 mei, met de bus van ons kantoor in Amersfoort naar het Arcadisproject: nieuwbouw terminal en pier Schiphol. Na dit bijzondere projectbezoek sluiten we de eerste dag af met een diner en een drankje en daar zullen collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. We overnachten in Amersfoort. De volgende dag starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een casestudy op het programma staat. Op ons kantoor in Amersfoort ga je in teams werken aan een reële probleemstelling.

Deze anderhalve dag, is geheel verzorgd en inclusief overnachting, wordt vrijdag de 3e afgesloten op ons kantoor in Amersfoort met de teampresentatie en een lunch.

Meld je aan via: https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-2-en-3-mei-2019-39661/

Let op: inschrijven kan tot 16 april!

[Alle activiteiten]