[woensdag 3 maart 2021 12:28] - [3.231.102.4]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Sjaarscie Weerwolven

woensdag 03 maart 2021 12:00, Online [Sjaarscie]

Sjaarcie weerwolven van wakkerdam!

Na het ongelofelijke succes van vorig jaar brengt Sjaarcie het whatsapp weerwolven van wakkerdam spel terug voor iedereen die houdt van bloederige moord en intrige.

Voor wie het spel nog niet kent, iedereen krijgt een rol toegediend, dit kan een weerwolf zijn of een van de verschillende burgerrollen. Elke nacht verslinden de weerwolven een onschuldig iemand en elke dag mag iedereen stemmen om iemand die zij verdenken van het zijn van een weerwolf te doden. De burgers willen natuurlijk alle weerwolven vermoorden en vice versa.  Normaal gesproken wordt dit spel gespeeld met iedereen bij elkaar en met korte rondes. Bij elkaar komen kan nu natuurlijk niet, dus daarom wordt deze versie van het spel gespeeld over whatsapp met appgroepen voor de burgers en weerwolven. Rondes zullen ook daadwerkelijk hele dagen en nachten duren.

Lijkt het je leuk om in een constante staat van angst te leven omdat je elk moment opgegeten kan worden? Schrijf je dan snel in door de groepschat te joinen via https://chat.whatsapp.com/KUUvwDYWAMyLbtDzTaFhCk

[Alle activiteiten]