[woensdag 14 april 2021 04:44] - [3.238.249.17]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

EEFBA

donderdag 22 april 2021 20:00, gathertown

 

Scala en de SKIC hebben de krachten gebundeld om je de EEFBA te brengen, de EE Freshmen Bonding Activity, 2 commisies betekent natuurlijk dubbel de bonding, dubbel de afleiding van je studie en dus vierdubbel gezeligheid.

In de EEFBA ga je met je mede sjaars ontsnappen uit een escape room, hierbij kan je niet alleen je vrienden weer spreken maar ook nieuwe maken, je zult hoe dan ook een geweldige avond hebben, want de EEFBA is er speciaal voor jullie, de sjaars.

Door complicaties zijn de fysieke escape rooms gesloten maar we kunnen het beter dan zo’n muffe schuur wij hebben technologie. Je wordt naar de digitale wereld getransformeerd met behulp van gathertown een online meeting platform in stijl van ouderwetse top down games.  In Gather wordt je opgesloten en de enige manier om te ontsnappen is door de puzzels in je digitale gevangenis op te lossen. Ontsnapt jouw groep als eerst?

Om de competitie erin te houden is het mogelijk om te kijken hoe ver de andere groepen zijn, je kan ze natuurlijk niet helpen, ze zullen zelf al hun puzzels op moeten lossen. Om idereen een eerlijke kans te geven om te ontsnappen krijg je een pakketje met drinken en wat snacks. Dus verzamel je vrienden, je labpartners en die ene persoon die raar naar je keek tijdens de toets en schrijf je in voor de EEFBA want het is gratis!!

[Alle activiteiten]