[zaterdag 17 november 2018 05:45] - [54.147.142.16]

Bedrijfsprofielen

Op deze pagina vindt u de bedrijven die onze vereniging ondersteunen. Niet alleen financieel, maar ook met inzichten in het bedrijfsleven door middel van lezingen en excursies, symposia, studiereizen, etcetera.

De bedrijfsprofielen staan op een willekeurige volgorde.

DEMCON
DEMCON

DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech systems, industrial systems, embedded systems en medical devices
DEMCON is een snel groeiende onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt. Als system supplier kan DEMCON de hele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie. In ruim twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de 
DEMCON Groep (met anno 2016 ruim 250 medewerkers).
Het hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en 
nevenvestigingen zijn er in Eindhoven, Amsterdam, Oldenzaal, Roden en Münster (D). DEMCON heeft wereldwijd klanten, van Nederland en Duitsland tot Azië en de VS.

Mechatronica is het multidisciplinaire specialisme van DEMCON en dat betekent dat mechatronic systems engineering de centrale discipline is, het ‘mechatronisch geweten’ binnen DEMCON. Daarnaast zijn er sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van de klant. Productie kan DEMCON compleet verzorgen, van prototyping en productie-engineering tot inrichting van de supply chain en assemblage in eigen huis. Daarvoor beschikt DEMCON over de specialistische kennis, het internationale toelevernetwerk en de geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een uitgebreide cleanroom.
De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende 
projecten op te pakken, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en -capaciteit verder uit te breiden.
DEMCON heeft zich van een bedrijf met Twentse roots ontwikkeld tot een Nederlandse onderneming met internationale reikwijdte. Voor junior en senior talent vanuit een diversiteit aan opleidingen, ervaringen en interesses biedt DEMCON een intellectueel uitdagende en sociaal boeiende werkomgeving.

Klik hier voor de website van DEMCON.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Tebodin
Tebodin

Tebodin

Tebodin is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Samen met meer dan 4.900 collega's vanuit 25 landen lever je een bijdrage aan grote en kleine projecten, enkelvoudig en multidisciplinair. Kies voor Tebodin en je kiest voor sfeer, vrijheid en diversiteit.

Sfeer

Kom binnen bij Tebodin en ervaar direct een hechte sfeer. Van receptioniste tot aan leidinggevende word je vriendelijk ontvangen. Tebodin is een groot ingenieursbureau, maar op elke vestiging gaat iedereen 'close' met elkaar om. Je collega's zijn serieus met hun vak bezig, maar er wordt ook gelachen. Je nette pak draag je naar een klant, maar op kantoor is een spijkerbroek en overhemd ook prima. Leer je collega's nog beter kennen en ga mee met de leuke personeelsuitjes van Young Tebodin en de personeelsvereniging.

Vrijheid

Heb je goede ideeën? Grote kans dat je ze bij Tebodin direct mag uitvoeren. Je krijgt genoeg ruimte om eigen initiatieven te ontwikkelen, maar ook om je eigen carrièrepad te volgen. Heb je de juiste capaciteiten en heb je goed voor ogen hoe je wilt groeien in je carrière, dan krijg je bij Tebodin alle ruimte.

Diversiteit

Tebodin heeft alle disciplines in huis als het om engineering en consultancy gaat. De verschillende vakdisciplines werken volop samen en collega's zoeken elkaar snel op. Tebodin is actief in vele markten, onder andere: olie & gas, farmacie, voedingsmiddelen, milieu, energie, vastgoed en infrastructuur. Kom jij werken bij Tebodin, dan krijg jij de kans om bij bedrijven in al deze verschillende markten een kijkje in de keuken te nemen. Tebodin is onderdeel van Bilfinger Industrial Technologies GmbH, een subgroep van Bilfinger SE, een internationaal opererende 'engineering and services' onderneming. Wil jij stagelopen of werken bij Tebodin, solliciteer direct op www.werkenbijtebodin.nl .

Klik hier voor de website van Tebodin.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Ricardo Rail
Ricardo Rail

Werken bij Ricardo Rail

Ricardo Rail, gevestigd in Utrecht, is met 220 medewerkers het toonaangevende advies- en ingenieursbureau in de railsector. Het is onderdeel van Ricardo plc, een internationaal bedrijf met    vestigingen in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Europa, Noord-Amerika en Azië.

Onze consultants en engineers geven advies over de aanschaf, instandhouding en prestatieverbetering van treinen, trams en metro’s, de spoorinfrastructuur en de interactie tussen infrastructuur en materieel.  Onze organisatie is een ‘spin in het railweb’: in Nederland werken wij o.a. voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland zijn o.a. Siemens, Bombardier, Alstom en Infrabel onze opdrachtgevers. Daarnaast werken wij met onze zusterbedrijven aan interessante internationale projecten.

Als (junior) consultant voer je onder begeleiding, maar ook zelfstandig, projecten en onderzoeken uit voor en met klanten. Je werkt in een inspirerende omgeving met collega professionals en levert, waar mogelijk, een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten en producten. Ricardo is een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een sterke organisatie met enthousiaste medewerkers en veel ruimte voor eigen initiatief.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Onze interesse gaat uit naar kandidaten met een opleiding op HBO / WO-niveau (Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of hiermee vergelijkbaar) en affiniteit met techniek: 

- Ondernemende persoonlijkheid, gericht op het adviseren van klanten en werken in projecten;
- Bereidheid om te participeren in aansprekende (internationale) projecten;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Zelfstandig, resultaat- en klantgericht;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Voor meer informatie: http://rail.ricardo.com  en www.werkenbijricardorail.nl

of neem contact op met:

Fabian Peek
Corporate Recruiter
Ricardo Rail
Email: Fabian.peek@ricardo.com
Mobile: +31 (0)6 45328411

Ricardo Nederland B.V.
Catharijnesingel 33,3511 GC Utrecht
P.O. Box 2016, 3500 GA Utrecht

Website:
rail.ricardo.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricardo-rail
Magnet.me: http://www.magnet.me/connect/ricardo-rail 

Klik hier voor de website van Ricardo Rail.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Dialog Semiconductor
Dialog Semiconductor

Dialog Semiconductor Introduction

 

Dialog Semiconductor provides highly integrated standard and custom mixed-signal integrated circuits (ICs), optimized for smartphone, computing, IoT, LED solid state lighting and smart home applications. Dialog brings decades of experience to the rapid development of ICs while providing flexible and dynamic support, world-class innovation and the assurance of dealing with an established business partner.

With its SmartBond™ solution, Dialog leads the connectivity market offering low power and small sized Bluetooth® low energy solutions, addressing a number of vertical markets including the wearable segment, smart homes, proximity applications and human interface devices. Dialog's SmartBond family provides the route to the easiest to use, most power-friendly Bluetooth low energy connected products on the market.

Website: http://www.dialog-semiconductor.com/bluetooth-low-energy

Address:

100 Longwater Avenue
Green Park
Reading RG2 6GP
United Kingdom

Klik hier voor de website van Dialog Semiconductor.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Maxon Motor
Maxon Motor

maxon motor benelux is the solution partner in motion. We provide engineering and production services in the area of precision drive solutions. From concept development, through basic design to detailed engineering and production. The combination of mechanics and electronics, mechatronics, requires specific knowledge and understanding of both expertise areas. At maxon, we combine these two disciplines with our in-depth knowledge and experience with drive systems and design solutions for extreme conditions.

maxon motor is a worldwide leading supplier of components and systems in the precision drive technology sector. Our headquarters are situated Switzerland, with other production facilities in Germany, Hungary, South Korea and The Netherlands. With subsidiaries and agencies in 40 countries, maxon has a global presence.

maxon motor's drive solutions are used in a variety of industries, e.g. medical, space, aerospace, industrial machinery and maritime applications.

Klik hier voor de website van Maxon Motor .

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

LyondellBasell
LyondellBasell

Klik hier voor de website van LyondellBasell.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Figo BV
Figo BV

FIGO

FIGO is expert in remote monitoring & control voor toepassingen die de lat hoog leggen voor betrouwbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. Deze toepassingen zijn te vinden in domeinen als publieke veiligheid, private beveiliging, smart industry en grootschalige sensor systemen.

FIGO biedt zowel producten als diensten. Terwijl FIGO als product zijn weg vindt in de markt wordt er druk aan nieuwe versies gebouwd. Langere termijn ontwikkelingen en korte termijn toepassingen smelten samen in onze organisatie. FIGO zet deze resultaten om in regelmatige releases van de FIGO product lijn.

FIGO is een high-tech product organisatie met een sterke focus op open innovatie. FIGO voert al haar research & development uit in samenwerking met leveranciers, afnemers, en partners. Deze activiteiten zijn gebundeld in projecten met regionale, nationale en internationale partners.

FIGO is innovatief, met ruimte voor mensen met een frisse geest. FIGO biedt een omgeving van co-operatie, toewijding, vertrouwen, respect en betrokkenheid. Ieder persoon wordt gewaardeerd in zijn of haar eigen expertise, en kan deze verder ontwikkelen binnen het werkgebied van FIGO.

Werken bij FIGO

Als onderdeel van het FIGO team verbind je de nieuwste technologieën met de hedendaagse communicatiebehoeften. De krachten van de individuen combinerend zoekt FIGO professionals die de oplossingen en technologieën van FIGO bouwen en laten excelleren.

Volg je eigen ambitie

Bij FIGO bepalen de medewerkers zelf hun toekomst. FIGO heeft een heel platte organisatie. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Het gaat er niet zozeer om wat je in het verleden gedaan hebt, maar wat je bij FIGO als deel van ons team voor elkaar krijgt.

Vacatures / bijbaan

FIGO heeft een groeiend aantal projecten waarin Internet of Things centraal staat, en waarvoor FIGO engineers zoekt die het gaaf vinden om met name de presentatie naar de gebruiker toe vorm te geven. Heb jij ervaring met software ontwikkeling, of wil je die ervaring opbouwen, en vind je het leuk om in een enthousiast hightech team te werken aan applicaties waar de gebruiker warm van wordt?

Als technische student is het ook fantastisch om een bijbaan te hebben die aansluit bij je studie. Feitelijk twee vliegen in één klap. FIGO staat open voor studenten die een bijbaan zoeken, waarbij we samen kijken hoe werk en studie goed te combineren is.

Stage/afstudeeropdrachten

FIGO onderhoudt een nauwe band met technische universiteiten en hoge scholen. Continu voeren één of meerdere studenten hun project uit bij FIGO. Stagiairs en afstudeerders zijn integraal onderdeel van het FIGO team, in een wisselwerking met frisse ideeën en opgebouwde ervaring. Met een blik op open innovatie staat FIGO ook open voor enthousiaste stagiairs en afstudeerders.

Geïnteresseerd in een baan, bijbaan of stage? Laat het ons weten via jobs@figonet.com of kijken op onze website www.figonet.com

Klik hier voor de website van Figo BV.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

USE system engineering
USE system engineering

Over USE
USE System Engineering is een hightech systeemontwikkelaar voor hoofdzakelijk de infrastructurele markt. Sinds 1993 is USE System Engineering - member TKH groep - een innovatieve, succesvolle en enthousiaste aanbieder van oplossingen met innovatieve producten. Wij ontwerpen en produceren technologiën voor applicaties in hoofdzakelijk de sectoren verkeer, water en voeding. We voorzien klanten van slimme en bruikbare concepten, systemen en producten en bieden totaaloplossingen op het gebied van elektronica, software, optica en magnetisme. Wij geloven dat met de technologie van USE het gebruik van de oplossing sneller, veiliger en efficiënter wordt. Door direct met onze (eind) gebruikers samen te werken, wordt veel domeinkennis verkregen en wordt deze door ons ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten. Op deze manier dragen wij bij aan het ontwerpen en produceren van state-of-the-art concepten, producten en systemen.

Word ook USEr!
Gezien de ontwikkelingen en de enorme groei van de organisatie zijn we op zoek naar professionals om het team te versterken! Heb jij een goede vakkennis op HBO/WO niveau op het gebied van elektrotechniek of informatica? Dan zouden wij graag in contact met je willen komen om het een en ander toe te lichten en om jou te voorzien van meer informatie. Zowel over de organisatie als over de openstaande vacatures.

Klik hier voor onze actuele vacatures.

Werken bij USE is...

 • Werken in een wereld met revolutionaire projecten
 • Vooruitdenken
 • Vakmanschap
 • High-tech productontwikkeling
 • Innovatief
 • Out of the box denken - oplossingsgericht denken
 • Zelfontplooiing
Kortom, herken jij jezelf in de werkwijze en kernwaarden van USE en zoek je een uitdagende baan, stage of afstudeerplaats? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar useologist@usetechnology.nl

USE is in ontwikkeling! Ontwikkel mee en word USEr!

Klik hier voor de website van USE system engineering.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Witteveen+Bos
Witteveen+Bos

Ingenieursbureau van topklasse

Witteveen+Bos behoort met bijna 1000 medewerkers tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We bieden onze opdrachtgevers waardevolle adviezen en hoogwaardige ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Een brede nationale en internationale oriëntatie op onze markten is hierbij van groot belang. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en tien vestigingen in het buitenland.

Multidisciplinaire en grensverleggende projecten

Kies je voor een baan bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in veelal multidisciplinaire projecten, die uitdagend en grensverleggend zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan de Planstudie Afsluitdijk, de Botlekbrug bij Pernis, Ruimte voor de Rivier-projecten en Masterplan Jakarta. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement.

Wie werken er bij ons?

Onze ingenieurs en adviseurs hebben een achtergrond in de civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, bouwkunde of een andere technische discipline. De discipline elektrotechniek passen we binnen verschillende vakgebieden op diverse wijzen toe, bijvoorbeeld voor de besturing en installatie van waterzuiveringen, beweegbare bruggen en op het gebied van railinfrastructuur.

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij de ambitie hebben om echt goed te worden in hun vak en daarom willen investeren in hun ontwikkeling. Wij stimuleren die ontwikkeling door uitdagende en afwisselende werkzaamheden aan te bieden in leuke en vernieuwende projecten. Op deze wijze kunnen onze professionals zich ontwikkelen tot uitstekende experts, projectleiders en teamworkers.

Pas afgestudeerde medewerkers nemen deel aan een speciaal opleidingstraject, het 'Starterstraject'. Hierbij volgen zij in groepsverband een aantal interne trainingen zoals projectmatig werken en adviesvaardigheden.

Stage lopen, afstuderen, business courses of werken

Wil jij in de praktijk kennis maken met een ambitieus ingenieursbureau, dan is Witteveen+Bos een goede plek voor jou om stage te lopen, een afstudeer-opdracht uit te voeren of te werken . Ieder jaar organiseren we ook diverse business courses, op 7 mei a.s. bijvoorbeeld over de Botlekbrug bij Pernis.

Klik hier voor de website van Witteveen+Bos.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Alliander
Alliander

Wat doet Alliander

Wij zijn een groot Nederlands netwerkbedrijf en zorgen ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag aan werken. Ons netwerkbedrijf bestaat al 100  jaar. Je

kunt ons dus gerust experts noemen in het ontwikkelen, onderhouden en beheren van energienetwerken. We gebruiken de nieuwste technieken en IT om energiestromen over die netwerken te volgen. En we helpen klanten om over te schakelen naar duurzame vormen van energie.

 

Onze bedrijfscultuur

Bij Alliander werken mensen met  een scherp gevoel voor de behoeften van onze klanten. Mensen die actief contact maken, die zich verdiepen in de ander en bereid zijn om elkaar verder te helpen. Onze professionals gaan doordacht te werk in een complexe en dynamische omgeving. Elke dag oefenen we met passie en liefde ons vak uit en zoeken we samen naar nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wil jij ook bijdragen aan onze ambities? En wil je werken in een inspirerende omgeving met  veel persoonlijke aandacht en de ruimte voor jouw ideeën? Dan kun je bij Alliander zeker je energie kwijt.

 

Wat kun jij doen?

Bij Alliander kies je je eigen uitdaging. Je kunt kantoren helpen om slim energie te besparen, of een haalbaarheidsonderzoek doen naar de distributie van meer  energie met  minder kabels. Of je onderzoekt of er op een locatie als de Amsterdamse Zuidas straks meer  energie kan  worden opgewekt dan  er verbruikt wordt. Omdat het energielandschap volop in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos.

 

Diverse Traineeships

Op weg naar een duurzame toekomst nemen we graag het initiatief. En dat verwachten we ook van jou als trainee. Of je nu voor ons technisch, financieel, IT of management trainee- ship kiest: we dagen je uit om met  vernieuwende ideeën te komen.

 

Cijfers en feiten

Locatie hoofdkantoor

Arnhem

Jaar van oprichting

2009

Vestigingen (Nederland /

wereldwijd)

13 Nederland, 1 Duitsland

Aantal werknemers

7.240

Aantal klanten

3 miljoen

Omzet in 2015

1,6 miljard

Gemiddelde leeftijd werknemers

45 jaar

Man/Vrouw verhouding

Percentage mannen  80%, vrouwen 20%x

Aantal jaarlijks  aan te nemen academici

600 per jaar

Aantal stageplaatsen academici

100 per jaar

Meer informatie

Als jij wilt investeren in een mooie toekomst, investeren wij graag in jou. Ontdek jouw uitdaging op werkenbijalliander. com.

 

Contactgegevens recruiters

Harriet Overgaauw en Annalyn Brugman

werkenbij@alliander.com

Utrechtseweg 68, Arnhem

Telefoon +316-25064646

Klik hier voor de website van Alliander.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Alliander Business Course 6 & 7 december

donderdag 06 december 2018 09:00, Hoofdkantoor Alliander Arnhem [Extern]

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van Alliander in een steeds duurzamere maatschappij? Meld je aan voor de Business Course en maak kennis met de grootste netbeheerder van Nederland!

Tijdens twee intensieve dagen word je ondergedompeld in de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als trainee bij Alliander te werken. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een uitdagende Business Case waar meer leert over de impact van de energietransitie op ons energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. Je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je een korte training van De Baak, het trainingsinstituut waar onze trainees hun persoonlijke ontwikkeltraject volgen. Uiteraard maak je gedurende deze twee dagen kennis met meerdere trainees. Wie kan je immers beter vertellen hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken? De Business Course is inclusief een diner, borrel én overnachting in Arnhem!

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar:

https://www.werkenbijalliander.com/evenementen/105/alliander-business-course-6-7-december

[Alle activiteiten]

TNO
TNO

Discover TNO

Do you want to do ground-breaking work in multidisciplinary projects, seek out new knowledge? Do you want to help customers with innovative, practical and smart solutions? Are you ambitious, energetic, a thinker and a doer?

Flying start

As a starter at TNO you have many options. You can specialize or you can develop in a broader sense. You could become a consultant or top researcher. Or maybe you see yourself as an R&D engineer or leading a project. TNO offers you fantastic prospects in which you have a great deal of freedom and responsibility in shaping your career. From the moment you join us, your career development is in the spotlight, in part through the special Talent Development Program or the Traineeship. As a new colleague you get an extensive introduction and education program so that you can feel quickly at home at TNO and get off to a flying start.

Your development

TNO is an innovation and knowledge organization without parallel. This means that we also attach great value to your personal and professional development. From the moment you join us, your career development is in the spotlight and as a new colleague you get an extensive introduction program. An important part of this is training in self-management so that you can steer your career path in a specific direction, such as applied technology, commerce, consultancy, project or line management or corporate support. Interested?

Check your possibilities at www.tno.nl/career

Contactpersoon:
Petra de Bruijn
petra.debruijn@tno.nl
06 15528069

Klik hier voor de website van TNO.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Thales
Thales

THALES NEDERLAND


Actief in de sectoren Defence, Security en Transportion Systems. Thales Nederland is met meer dan 1.900 medewerkers de topaanbieder van high-tech banen. Bij Thales draait het om het leveren van oplossingen op het gebied van Safety en Security. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystemen voor marineschepen. Daarnaast leveren wij communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen aan zowel defensie als het bedrijfsleven. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 68.000 medewerkers in ruim 50 landen, waarvan 22.000 werkzaam in R&D. Thales is daarmee één van Europa's grootste elektronicabedrijven en heeft wereldwijd een uitermate sterke positie.

In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Hengelo (+/- 1500 medewerkers). Sinds 1922 is onze vestiging in Hengelo wereldwijd marktleider in de laatste en meest innovatieve technologieën op het gebied van radarsystemen voor marineschepen. Buiten de vestiging in Hengelo kent Thales Nederland ook:
 • Huizen, Thales Land Defence, Cyber Security en Thales Transportion Systems (+/- 250 medewerkers). Wij richten ons met name op communicatiesystemen, en- netwerken, optronische systemen, oplossingen op het gebied van cyber security en de installatie en het onderhoud van OV-chip apparatuur.
 • Delft, de afdeling Research & Development op het gebied van radartechnologie en radarsystemen (+/- 25 medewerkers). Hier werken wij nauw samen met de TU Delft.
 • Eindhoven, Thales Cryogenics (+/- 90 medewerkers). Wij houden ons bezig met het ontwikkelen en fabriceren van koeling systemen.
 • Enschede, T-Xchange (+/- 20 medewerkers). Dit R&D lab is opgestart in samenwerking met de Universiteit Twente en houden ons voornamelijk bezig met 'Serious Gaming'.
Binnen Thales Nederland zijn er veel verschillende mogelijkheden om je als ambitieuze engineer te ontwikkelen in zowel een technische als in een internationale omgeving. Thales is opgedeeld in 12 verschillende job families waar je tussen kunt schakelen wanneer jouw ambities en interesses door de tijd heen veranderen.

Ben jij geïnteresseerd om de techniek verder uit te diepen dan ondersteunt en begeleidt Thales je om als specialist op hoog niveau met andere vakgenoten te kunnen acteren. Is leidinggeven jouw ambitie? Dan is een functie als lijnmanager of programma manager een toekomstige mogelijkheid. Wil je ook andere vakgebieden leren kennen, dan word je misschien de brede generalist die zich ook internationaal staande kan houden.

Thales Nederland biedt daarnaast jaarlijks een keuze aan ruim 100 interessante stage- en afstudeeropdrachten, onder professionele begeleiding en met uitstekende faciliteiten.

Together- Safer- Everywhere

Meer informatie over een carrière bij Thales of over onze stage- en afstudeeropdrachten?
Ga dan naar www.thalescareers.nl.

WerkenBijThales.jpg

Klik hier voor de website van Thales.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Voort
Voort

Wij zijn Voort

Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

Een baan via Voort?
Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij in de toekomst bij de juiste opdrachtgever belandt. Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een technische baan die precies aansluit op jouw ambities.

Opleidingsbudget, trainingen en meer
Maar je wilt blijven groeien. Dat willen wij ook voor onze professionals. Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Ieder jaar kun je kosteloos 3 trainingen naar keuze volgen bij de Voort Academy. Ook is er een jaarlijks opleidingsbudget van € 1250,- om te besteden aan individueel maatwerk. En je wordt natuurlijk begeleid door een eigen consultant, zodat je altijd iemand om advies kunt vragen.

Wil jij meer weten over Voort? Direct jouw mogelijkheden bekijken? Of in contact komen met één van onze consultants bij jou in de buurt? Ga naar www.voort.com of volg ons via social media.

Klik hier voor de website van Voort.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

3T
3T

3T electronics & embedded systems
3T is een toonaangevende en complete ontwikkelaar van elektronica en embedded systems. Met een veelzijdig team van 45 medewerkers zijn wij een van de grotere aanbieders in Nederland. 3T heeft vestigingen in Enschede en Eindhoven.

3T ontwikkelt en levert elektronica en embedded systemen op maat. Deze systemen en elektronica zijn cruciale onderdelen voor de producten van onze klanten. Wij ontzorgen de klant en bieden een optimaal gemak doordat wij ook de productie en toelevering compleet kunnen verzorgen. 3T staat voor kwaliteit, kennis, continuïteit en een open, heldere communicatie.

Produktontwikkeling
In opdracht van haar klanten verzorgt 3T de productontwikkeling. 3T heeft geen eigen producten, 3T produceert alleen in opdracht. Door een grote diversiteit aan klanten, variëren de opdrachten van nauwkeurig analoog tot aan complexe digitale systemen. Vooral de combinatie van zeer degelijke analoge elektronica en een digitale embedded interface, is veelvuldig te vinden bij 3T.

Voor elk project wordt uit een pool van engineers een projectteam samengesteld, op deze wijze wordt het beste team voor een project samengesteld, waardoor klanten optimaal profiteren van de aanwezige kennis binnen 3T.

Voor de engineers betekent dit, een grote veelzijdigheid aan projecten. Het werken in wisselende projectteams biedt de engineer de kans om de uitgebreide kennis die bij 3T aanwezig is zich eigen te maken en op het hoogste niveau mee te draaien.

Mogelijkheden
Regelmatig staan er vacatures op de website van 3T, echter zullen ook open sollicitaties zorgvuldig worden bekeken. Er zijn mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten binnen 3T.

Elektronica: compleet systeemontwerp, nauwkeurig analoog, power elektronica, complexe digitale embedded systemen
Firmware/Software: FPGA's, microcontrollers, processoren, CPLD's, gebruikmakend van o.a. VHDL, C maar ook (embedded) Linux en LabVIEW voor meet & testsystemen

Interesse?
Heb je interesse in een baan bij 3T, maar zou je graag eerst een keer bij ons bedrijf rond willen kijken? Neem dan contact met ons op, dan leiden we je graag een keer rond.

Contact opnemen:
E-mailadres: mail@3t.nl
telefoonnummer: 053 433 66 33

3T heeft als doel gesteld om met enige regelmaat samen met Scintilla elektronica georiënteerde cursusmiddagen te organiseren. Deze 'cursussen' zijn gericht op praktijk en op zaken die je niet tijdens je studie tegenkomt, maar waarbij je wel veel zult opsteken.

Klik hier voor de website van 3T.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Shell
Shell

Shell is a global group of energy and petrochemicals companies. With approximately 93,000 employees in over 70 countries, our aim is to help meet the world’s growing demand for energy in economically, environmentally and socially responsible ways.
A career with Shell is more than just a day job. It’s an opportunity to join a company that tackles the challenge of meeting the world’s rising energy needs, thanks to its people’s experience, expertise and innovative approach. Joining Shell could help you get more from your working life than you thought possible.

Working together

At Shell, we believe in offering you a wide range of career routes. The scale and global reach of our business mean we have a huge range of both technical and commercial opportunities for graduates and early career professionals.
Where will you fit in?
We have openings in a wide variety of business areas. Our Technical, Commercial and Corporate roles are open to candidates from a number of disciplines.

Why join Shell?

 • A win-win partnership
  You fulfil your potential; we benefit from your skills.
 • A supportive group of colleagues and mentors
  Help when you need it and responsibility from day one.
 • A career platform
  Flexible career paths and a continuous learning culture.
 • A global business
  International teamwork and global career possibilities.
 • A great package
  Competitive performance-related salary and benefits.

Onboarding and early career development

Our global onboarding programme is designed to ensure that you will enjoy a positive experience throughout your first year in the job. Early career development will continue to further support your progress for up to five years.

Let’s deliver better energy solutions together

Shell is an equal opportunity employer

Further details

More information about these exciting opportunities at Shell can be found on our careers website:
www.shell.nl/studenten

Klik hier voor de website van Shell.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Shell Referral Diner

donderdag 29 november 2018 17:00, Faculty Club [Extern]


Lijkt het je interessant zouden om wellicht wat meer over Shell te weten te komen en te horen wat bij ons de mogelijkheden zijn.? Kom dan naar deze informele setting waarin we de studenten graag wat beter leren kennen en ze in gesprek kunnen gaan met mensen die ook nog maar kort bij Shell in dienst zijn.

We zoeken het meest naar studenten met interesse in regeltechniek, e.g. een master richting de regeltechniek (mechatronica, robotica, systems & control, etc.).

[Alle activiteiten]

Nedap NV
Nedap NV

Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante thema's. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt.

Bij Nedap werken technici, productontwikkelaars, business developers en marketeers. Allemaal hebben zij hetzelfde doel: markten in beweging brengen met technologie die er toe doet! Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten. Onze ideeën over markt en technologie vertalen wij in producten die over de hele wereld verkocht worden.

Werken bij Nedap is snel schakelen

Nedap heeft een open bedrijfscultuur die creativiteit en ondernemerschap stimuleert. De organisatie bestaat uit 10 marktgroepen met elk z'n eigen specialisme. Elke unit ontwikkelt voortdurend nieuwe ideeën en producten en vermarkt deze zelf. De kracht van Nedap is de interactie tussen de verschillende units. Door met je collega's ideeën en knowhow uit te wisselen kun je binnen Nedap snel schakelen.

Bij Nedap moet je het zelf maken

Nedap biedt haar medewerkers de kans om te ondernemen in technologie die er toe doet. Door de platte organisatie is het niet de plaats in de hiërarchie die telt maar de kwaliteit van je argumenten. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Persoonlijk ondernemerschap staat binnen Nedap voor het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie.

Nedap is altijd op zoek naar net die paar mensen die succesvol kunnen zijn bij ons bedrijf. Daarbij telt niet zozeer wat je de afgelopen jaren allemaal gedaan hebt, maar wat je de komende jaren nog wilt leren. Waar het om gaat is dat je je bij ons continu verder ontwikkelt en nieuwe inzichten verwerft. Dat is belangrijk voor ons en belangrijk voor jezelf. Als jij je daarin herkent, willen we graag met je praten.

De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek "Nedap" is opgericht in 1929, genoteerd aan de beurs sinds 1947 en is met ruim 680 medewerkers wereldwijd actief.

Kijk op http://lifeatnedap.com/vacatures voor alle vacatures of op http://lifeatnedap.com voor meer leuks over Nedap.

Klik hier voor de website van Nedap NV.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Arcadis
Arcadis

Arcadis


Bedenkt, ontwikkelt, levert resultaat

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Bij Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeen en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Profiel Student

Kennis in praktijk brengen. (Samen)werken binnen projecten. Verantwoordelijk voor een onderdeel van het geheel. Ontdekken wat Arcadis doet. Inzicht in Arcadis, het bedrijf, haar cultuur, haar mensen, haar mogelijkheden. Ondervinden wat ondernemerschap betekent. Een scala aan opdrachten. Ruimte en verantwoordelijkheid. Het eerste netwerk opbouwen.

Bij Arcadis zijn we op zoek naar gedreven studenten, enthousiaste starters, getalenteerde young professionals en ambitieuze professionals. Kijk hier of je opleiding aansluit bij ons werkveld.

We organiseren voor studenten en bijna afgestudeerden Inhouse dagen, waarover je hier meer informatie aantreft.

Startfuncties
Bij Arcadis werk je met net zo gedreven collega's aan prestigieuze projecten. We bieden je een hoge mate van vrijheid om taken zelfstandig in te vullen en de mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines. Daarnaast krijg je alle ruimte om in een informele sfeer optimaal te functioneren en jezelf te ontwikkelen.

Er is een Arcadis-trainingsaanbod beschikbaar dat jaarlijks wordt opgesteld. Gericht op thema's als: klant, de rol als leidinggevende, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis met The Young Part, onze jongerenvereniging die jonge medewerkers de mogelijkheid biedt om het bedrijf in de volle breedte te leren kennen. Ook goed om te weten: starters met uiteenlopende studierichtingen kunnen bij Arcadis terecht.

Carrièremogelijkheden
Bij Arcadis zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aangezien we in multidisciplinaire teams werken is het altijd mogelijk om eens te kijken wat je buurman/vrouw nu precies voor dagelijkse werkzaamheden vervult. Daarnaast is er het Europese programma ‘Imagineers’, speciaal ontwikkeld voor werknemers die nog maar kort bij Arcadis werken. Gedurende het gehele programma werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedurende een jaar volg je trainingen op het gebied van communicatie, commercie en persoonlijke effectiviteit; je eigen talenten en competenties staan hierbij centraal. Tussentijds heb je intervisiebijeenkomsten waarin je samen met je collegadeelnemers vanuit heel Europa werkt aan persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Tijdens de trainingen ontmoet je niet alleen de andere deelnemers, maar zijn er diverse gastoptredens van collega's die jou meenemen in hun ervaringen en loopbaan.

Daarnaast bestaat er het ‘Global Shapers’ programma. Dit is een programma voor 100 jonge Arcadianen met maximaal 5 jaar werkervaring vanuit de hele wereld waarin een probleemstelling getackeld wordt. Je zult de internationale collega’s ontmoeten via skype en via de slotbijeenkomst ergens op de wereld.

Sollicitatieprocedure
Op onze carrièresite vind je de openstaande vacatures. Hierop kun je online solliciteren. Jouw sollicitatie komt direct terecht bij ons team Recruitment. Zij bekijken je profiel en bespreken het met de juiste mensen binnen ons bedrijf. Wij sturen jou zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging van de sollicitatie. Vervolgens ontvang je informatie over de vervolgstappen of een afwijzing waarbij we aangeven waarom je vooralsnog niet voor een gesprek wordt uitgenodigd. Zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Klik hier voor de website van Arcadis.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Arcadis Inhousedag

woensdag 12 december 2018 08:30, Rotterdam [Extern]

Op 12 en 13 december houdt Arcadis een inhousedag. Tijdens deze tweedaagse bezoek je het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet in Bleiswijk. Een duurzaam project met de nieuwste technieken. Voor deze inhousedag zijn studenten/recent afgestudeerden uitgenodigd die interesse hebben in Gebouwen, Milieu, Water en Infrastructuur.

Wat gaan we doen?
Na enkele presentaties, kennis te hebben gemaakt met Arcadianen en speeddates gaan we met de bus naar het Arcadisproject distributiecentrum voor Hoogvliet in Bleiswijk. 
Arcadis draagt zorg voor het overall Programmamanagement (planning, budget, risico) en de coördinatie en integratie van alle activiteiten om het distributiecentrum in 2020 in gebruik te kunnen nemen. 
Na dit projectbezoek sluiten we de eerste dag af met een drankje en daar zullen collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. We overnachten in Rotterdam. De volgende dag starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een casestudy op het programma staat. Op ons kantoor in Rotterdam ga je in teams werken aan een probleemstelling.

Deze anderhalve dag wordt donderdag de 13e afgesloten op ons kantoor in Rotterdam met de teampresentatie en een lunch.  Het programma is geheel verzorgd (inclusief overnachting) en start om 8.30 uur vanaf ons kantoor in Rotterdam.

 

 


Een sfeerimpressie van de dagen:

https://youtu.be/DTHKURR-w2c

Meer informatie is hier te vinden:

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/

 

Aanmelden kan t/m 28 november via

https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-12-en-13-december-2018/solliciteer/

 

[Alle activiteiten]

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

Asfalt ontwikkelen dat fluistert. Files voorkomen met big data. Doorstroming inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig. Je werkt aan de mooiste en meest prestigieuze projecten. Daar komt niet alleen Nederland, maar ook je carrière verder mee. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken. Dat is waar het om gaat en wat jij gaat doen!

Bij Rijkswaterstaat maak je deel uit van een ambitieuze groep mensen die grootse projecten realiseert. Je eigen inbreng is daarbij essentieel. Maar natuurlijk kijken wij ook of jouw inzet bijdraagt aan de doelstellingen en taken van RWS. Inhoudelijk kun je op tal van vakgebieden aan de slag, maar de nadruk ligt op technische disciplines, ICT, Informatievoorziening en Inkoop.

Rijkswaterstaat hecht veel waarde aan jonge mensen in de organisatie. Zo ontwikkelen we steeds meer trainee- en professional programma’s. Is het aantal stagiairs en afstudeerders dat we hebben rondlopen sterk groeiend. En brengen we de jonge mensen binnen de organisatie regelmatig met elkaar in contact. Met elkaar en met de leiding van de organisatie. Zodat we goed weten wat er leeft.

Wij hebben naast startersfuncties en stageplekken de volgende programma’s: traineeship, professional programma ICT, professional programma Techniek, junior consultancy pool ICT en het Inkoop Traineeship. Kijk voor de huidige mogelijkheden op onze site: https://werkenbij.rws.nl/.

 

Klik hier voor de website van Rijkswaterstaat.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

ASML
ASML

BE PART OF PROGRESS

We make machines that make chips; the hearts of the devices that keep us informed, entertained and safe. Our key technology is the lithography system, which brings together high-tech hardware and advanced software to control the chip manufacturing process. All of the world’s top chipmakers like Samsung, Intel and TSMC use our technology, enabling the waves of innovation that help tackle the world’s toughest challenges.

GRADUATES: START YOUR CAREER AT ASML

Our company has many dimensions: from physics to computer science, from San Diego to Shanghai, from Research to Logistics. It offers you the opportunity to broaden your view and realize your full potential. For the eager, ASML does not just offer a job—it offers a career. We reward employees competitively and provide coaching, training and personal career development. 

Besides that, we pay a lot of attention to vitality and working environment. You can assert your talent in one of the ASML sporting teams. Or be part of our communities like Young ASML, Woman@ASML or Pink ASML.

Check our opportunities for students at www.workingatasml.com/students.

Animation About ASML: https://youtu.be/TsHd0fCzhNg

Video working at ASML: https://www.youtube.com/watch?v=qXpAMguP-vQ

Contact information

De Run 6501

5504 DR, Veldhoven

The Netherlands

tel: +31 40 268 3900

info-careers@asml.com

Klik hier voor de website van ASML.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

AME
AME

Applied Micro Electronics "AME" B.V.

provides solutions within the disciplines of Research, Design, Development and Manufacturing of electronics, mechatronics and embedded software. At AME you will be working on a broad scale of projects for customers in the field of offshore, consumer lighting, smart energy, infrastructure, automotive and building automation. In a team of professionals you will develop high-tech products in the field of electronics, embedded software and mechanics. As a young professional you will have vast attention of your senior mentor who will help you to develop yourself and will introduce you to the relevant training programs. The project team you will be working in, consists of engineers with various technological backgrounds:

 

Electronics development

The electronics development group provides state-of-the-art electronics with high quality. The group has a very strong mixed signal track record, providing solutions with analog components as well as high speed DSP, complex controls and RF technology. A key strength is the close cooperation with de Manufacturing unit resulting in excellent Design for Test (DfT), Design for Manufacturing (DfM) and Cost of Goods (CoG).

Embedded software development

The embedded group excels in fast time to market and flexible, yet solid, robust, and thoroughly qualified software. It has strong competencies in micro controller firmware development, Linux embedded software development and Windows CE software development on a whole series of platforms and chip sets. They provide custom components but they also leverage on a suite of key software components.

Mechanical development

The mechanics group concentrates on product design as well as on the automation of the in-house manufacturing facilities. Product design, including the necessary moulds and tooling is done within this group. Besides that, simulations on strength, lifetime and user interaction are performed. Special tool, machine and robot design supports AME operations to highly automate the manufacturing of a complete product.

 

Klik hier voor de website van AME.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Prodrive
Prodrive

a passion for technology

In close cooperation with our clients, we develop and deliver a wide range of highly competitive products, systems and solutions, employing techniques that are extremely efficient and often unique. We do everything in-house, we cover virtually every conceivable market and we use the very latest process techniques, many of which we have developed ourselves. As a result of this innovative approach, we are among the fastest-growing technology companies in Europe.

MISSION

As a private-owned company, we aim to provide more than just shareholder satisfaction. We operate under a healthy ambition to be of relevance, and to contribute to meaningful innovation that tackle major challenges in society.

We create technologies that are essential links in the systems which form the basis for today’s and tomorrow’s world. Our technology, for instance, improves the quality of medical imaging, which allows for diagnostics that recognize diseases earlier and more accurately. Our technologies also contribute to reducing the global dependency on fossil fuels and to minimizing human exposure to air pollution. Another example is the contribution of our technologies to global digitalization, which lowers barriers for people in third world countries wishing to access the information and education that are essential for their welfare.
Therefore, our joint mission is to create meaningful technologies that make the world work.

VALUES

Those who come into contact with our company always refer to the way our people have remarkable passion and ambition. Our people are inspired by our unique culture, with a strong focus on the values Equality, Responsibility and Trust.
From the first day at work, the input of each new employee is respected and everyone is treated as equal. Our organization is extremely flat, consists of self-coordinating teams, and we strive to continue eliminating bureaucracy, despite our ever-increasing scale. Management roles are limited and privileges are non-existing.
Instead of seniority, our criteria for responsibility are ability and ambition. We do not believe in tasks or junior roles. We encourage people to pitch new initiatives and we provide them with the freedom they need to realize their personal growth ambitions. What’s more, our entrepreneurial business model features an appetite for taking end-to-end responsibility and the required risks involved in order to become successful.
Finally, we believe that people are inclined to live up to their potential most when they are stimulated by trust in their abilities. Our processes are lean and extremely effective, communication lines are short, and procedures do not include extensive approval steps. What makes this way of working most remarkable is that, despite their lean character, all processes comply with the strictest industry norms and standards. Thanks to our efficient processes, customers and other stakeholders can rely on the security and confidentiality of information at all times.

CAREERS

Internship, graduation, full- or part-time jobs, if you have passion for technologies the possibilities are endless. For more information check: https://prodrive-technologies.com/careers/.

Questions? Please contact: jobs@prodrive-technologies.com

Klik hier voor de website van Prodrive.

Aankomende activiteiten door dit bedrijf

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]