[maandag 27 mei 2019 00:04] - [34.229.76.193]

Scintillas Committee for All Likable Activities

SCALA staat voor Scintilla’s commissie voor allerlei leuke activiteiten. En we doen eigenlijk precies wat de naam al zegt. We organiseren elk jaar weer verschillende activiteiten, sommigen zijn eenmalig, en activiteiten die goed bevallen keren vaak jaarlijks terug. Omdat wij als SCALA leden zelf de activiteiten uitkiezen die we organiseren zijn we altijd enthousiast om er iets moois van te maken maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie!

Als de SCALA een activiteit organiseert komt dit (meestal) bijtijds in de Agenda van Scintilla te staan en wordt de activiteit gepromoot door middel van posters en/ of presentaties bij colleges. Als er een activiteit bij zit die jou leuk lijkt, schrijf je dan vooral in op de website of in de SK! Voor sommige activiteiten geldt wel een inschrijfdeadline of maximum, dus let op dat je er op tijd bij bent.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dus deel je idee met SCALA en misschien hebben wij wel zin om er wat mee te doen.

Huidige leden van deze commissie

Maarten Bonnema Voorzitter
Lucas Timmermans Secretaris
Jasper Vinkenvleugel Penningmeester
Julia Kaptein Vice-Voorzitter
Aernout van den Brink Algemeen lid
Bas Keet Algemeen lid
Lars Essenstam Algemeen lid
Sjoerd van den Belt Algemeen lid
Steven Sibma Algemeen lid
Bart Schuurman Proeflid
Herjan Barkman Proeflid
Jop ten Wolde Proeflid
Lars Holm Proeflid
Pauline Lettinga Proeflid
Rick Ruitenbeek Proeflid
Romano Ferla CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

AssasScination week

vrijdag 07 juni 2019 00:00, overal [SCALA]

Ontwaak de James Bond in jezelf! Een week vol met intriges, misdaad en schaamteloos andere spelers vermoorden (lees: iemand neerschieten met een nerfgun). Waar alleen de beste sluipmoordenaar wint! Een epische nerfgun in inclusief.

Zomer BBQ (naam onderhevig aan verandering)

donderdag 13 juni 2019 16:00, O&O-plein [SCALA]

Kom van de zon genieten met SCALA bij deze heerlijke zomer BBQ! Afhankelijk van hoeveel liquide middelen we van geheime bronnen weten te bemachtigen gaat hier nog komen hier nog wat epische extraatjes. Hou de acitiveit goed in de gaten voor meer info hierover.

eSCALAtie borrel

donderdag 27 juni 2019 17:30, O&O plein [SCALA]

Dit jaar organiseert SCALA weer de eSCALAtie borrel. We gaan een avond lang verschillende drankspellen spelen. Chinees zal besteld worden, schrijf je in als je wilt mee eten.

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]