[woensdag 3 maart 2021 13:21] - [3.231.102.4]

Scintillas Committee for All Likable Activities

SCALA staat voor Scintilla’s commissie voor allerlei leuke activiteiten. En we doen eigenlijk precies wat de naam al zegt. We organiseren elk jaar weer verschillende activiteiten, sommigen zijn eenmalig, en activiteiten die goed bevallen keren vaak jaarlijks terug. Omdat wij als SCALA leden zelf de activiteiten uitkiezen die we organiseren zijn we altijd enthousiast om er iets moois van te maken maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie!

Als de SCALA een activiteit organiseert komt dit (meestal) bijtijds in de Agenda van Scintilla te staan en wordt de activiteit gepromoot door middel van posters en/ of presentaties bij colleges. Als er een activiteit bij zit die jou leuk lijkt, schrijf je dan vooral in op de website of in de SK! Voor sommige activiteiten geldt wel een inschrijfdeadline of maximum, dus let op dat je er op tijd bij bent.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dus deel je idee met SCALA en misschien hebben wij wel zin om er wat mee te doen.

Huidige leden van deze commissie

Bart Schuurman Voorzitter
Rick Ruitenbeek Secretaris
Pauline Lettinga Penningmeester
Jop ten Wolde Algemeen lid
Roos Meijers Proeflid
Tim Huggers Proeflid
Yvar van der Bijl Proeflid
Jasper Vinkenvleugel CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

Bier Yoga

donderdag 18 maart 2021 20:00, Discord [SCALA]

Het is tijd om die goede voornemens in te wisselen die je met jezelf hebt afgesproken, waar een SCALA-activiteit natuurlijk het ideale moment voor is. Samen met je vrienden het nieuwe jaar gezond inluiden, daar wil ik meer over weten!

Wij gaan die claustrofobische quarantaine doorbreken met een flinke portie mindfulness tijdens SCALA’s  Bieryoga. Meer dan een zachte ondergrond en een aantal goudgele rakkers heb je niet nodig om in staat van innerlijke vrede te komen. Doe je geest een plezier en schrijf je gauw in!

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]