[woensdag 15 juli 2020 04:55] - [3.237.43.68]

Scintillas Committee for All Likable Activities

SCALA staat voor Scintilla’s commissie voor allerlei leuke activiteiten. En we doen eigenlijk precies wat de naam al zegt. We organiseren elk jaar weer verschillende activiteiten, sommigen zijn eenmalig, en activiteiten die goed bevallen keren vaak jaarlijks terug. Omdat wij als SCALA leden zelf de activiteiten uitkiezen die we organiseren zijn we altijd enthousiast om er iets moois van te maken maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie!

Als de SCALA een activiteit organiseert komt dit (meestal) bijtijds in de Agenda van Scintilla te staan en wordt de activiteit gepromoot door middel van posters en/ of presentaties bij colleges. Als er een activiteit bij zit die jou leuk lijkt, schrijf je dan vooral in op de website of in de SK! Voor sommige activiteiten geldt wel een inschrijfdeadline of maximum, dus let op dat je er op tijd bij bent.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dus deel je idee met SCALA en misschien hebben wij wel zin om er wat mee te doen.

Huidige leden van deze commissie

Bart Schuurman Voorzitter
Rick Ruitenbeek Secretaris
Jasper Vinkenvleugel Penningmeester
Julia Kaptein Vice-Voorzitter
Aernout van den Brink Algemeen lid
Herjan Barkman Algemeen lid
Jop ten Wolde Proeflid
Pauline Lettinga Proeflid
Roos Meijers Proeflid
Tijmen Westeneng Proeflid
Tim Huggers Proeflid
Sjoerd van den Belt CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

SCALA Klootschieten

vrijdag 24 juli 2020 16:00, Ledeboerpark [SCALA]

Het is eindelijk vakantie! Tijd om pilsies te openen in iemands achtertuin, het strand op te zoeken om vervolgens keihard te verbranden, en natuurlijk om gezellig te gaan klootschieten met je vrienden van SCALA en co!

Omdat we allemaal weten dat jullie ons (en andere Scintilla leden) enorm gaan missen deze maanden organiseren wij nog een gezellige buitenactiviteit tijdens te vakantie.

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]