[maandag 18 december 2017 15:28] - [54.82.112.193]

Commissievacature: Extern - procesoptimalisatie bij Benchmark

Wat ga jij doen.

Jij gaat aan de slag bij een internationale specialist in het produceren van elektrotechnische producten. Om de kwaliteit van deze producten zo hoog mogelijk te houden hebben wij jou nodig. Jij zal de producten van onze klant uitvoerig gaan testen. Jij traceert storingen en analyseert zo structurele problemen. Jij gaat deze problemen verhelpen en levert zo een bijdrage aan de procesoptimalisatie binnen het productieproces. Kortom, je bent een technische topper!

 

Wie jij bent.

Jij bent bezig met een technische studie en bent in de mogelijkheid om te reizen naar Almelo. Tijdens je studie heb jij de algemene kennis van analoge en digitale techniek opgedaan. Doordat jij overdag hard aan het studeren bent, kan jij werken in de avonden en weekenden. Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamplayer.

 

Wat jij krijgt.

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat met deze uitdagende en leerzame baan en dat er zelfs mogelijkheden zijn om mee te beslissen over je functie inhoud. Daarnaast krijg je van Tempo-Team:

- €11,22 per uur excl. toeslagen

- Toeslagen (in de avonden: 1e 2 uur 19%, daarna 36,2% en in de weekenden 100%)

- 8% vakantiegeld

- Vergoeding reiskosten

 

Jouw werkomgeving.

Jij gaat aan de slag in een whiteroom of cleanroom. De werktijden zijn van ma t/m do van16:00 tot 22:00 uur. In het weekend zullen de werktijden in overleg worden besproken. Uiteraard zullen we in overleg de werktijden passend kunnen maken naar je schoolrooster.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Bel dan naar 0546-535114 of mail naar nicole.ruiter@tempo-team.nl 

 

Je dient ingelogd te zijn om op deze vacature te solliciteren

Alle vacatures