[maandag 24 januari 2022 15:16] - [52.203.18.65]

Elektrotechniek

Als studievereniging voor elektrotechniek voorziet Scintilla haar leden ook van de nodige elektrotechnische kennis en componenten. Voor die laatste heeft Scintilla een speciale winkel, de STORES. Deze winkel wordt gerund door studentenvrijwilligers en heeft geen winstoogmerk, waardoor de prijzen behoorlijk laag liggen.

Mocht je thuis niet de meetapparatuur hebben staan, maar je wilt wel graag aan de slag met de componenten die je net bij de STORES hebt gekocht kun je misschien langs gaan bij één van de hobby avonden van de SHOCK. Hier kun je in de Westzaal werken aan wat voor hobby projectjes je maar mag hebben. Ook ontwikkelt de SHOCK hobby projectjes voor jou.

Af en toe wil je misschien ook je (theoretische) kennis bijspijkeren. Hiervoor kun je eens de de Vonk openslaan. In ieder editie staan namelijk artikelen over de ontwikkelingen van projecten van de vakgroepen op de universiteit. Daarnaast komen er ook regelmatige interessante verhalen voorbij over afgeronde afstudeeropdrachten. Voor een compacte samenvatting van alle belangrijke kennis in de electrotechniek is het compendium elektrotechniek een aanrader!