[zondag 16 juni 2019 04:46] - [54.242.25.198]

BinEx/SLC

Welkom op de BinEx/SLC webpagina. De BinEx (Binnenlandse Excursie Commissie) organiseert regelmatig excursies naar (elektro-)technische bedrijven. De SLC (Scintilla's Lezingen Commissie) organiseert lezingen over interessante technische onderwerpen.

Wij proberen er alles aan te doen om een zo gevarieerd mogelijk programma van lezingen en excursies neer te zetten, om zoveel mogelijk verschillende kanten van EL te belichten. Op die manier krijg je een idee van wat je allemaal met EL kunt. Niet alleen goed voor je studiemotivatie, maar zeker ook een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven. Niet zelden volgt daaruit een stageplaats of zelfs een baan! Mocht je overigens nog suggesties hebben voor interessante bedrijven of sprekers, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet wat er mogelijk is!

Voor bedrijven

Het organiseren van lezingen en excursies kan eigenlijk wel tot de core-business van de studievereniging gerekend worden. Het stelt de studenten immers in staat om in contact te komen met bedrijven, om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden van Elektrotechniek in het bedrijfsleven. Andersom is het voor bedrijven een interessante mogelijkheid om bekendheid te verwerven onder stagiars, afstudeerders en potentiele werknemers. Mocht u interesse hebben om een groep studenten te ontvangen en/of een lezing te geven, neem dan vooral contact door te mailen of middels een brief naar Scintilla.