[maandag 24 januari 2022 15:05] - [52.203.18.65]

Tentamenbank

Scintilla houdt een tentamenbank bij van alle modules en vakken van de bachelor en master Electrical Engineering. We proberen er voor te zorgen dat deze zo up to date mogelijk is, maar daarvoor hebben we jou hulp nodig! Heb je laatst een tentamen gemaakt, of heb je er nog een tentamen thuisliggen? Lever het in!

Inleveren en de tentamenloterij

Uiteraard krijgen wij alle tentamens het liefst zo snel mogelijk aangeleverd. Je kunt altijd fysiek of via de mail inleveren. Fysiek inleveren kan bij een willekeurig bestuurslid of door het tentamen in het postvak genaamd tentamenbank te stoppen.De Commissaris Onderwijs zal er dan voor zorgen dat je je loten krijgt voor de tentamenloterij op de zomerBBQ en/of munten die je kunt gebruiken tijdens elke willekeurige borrel van Scintilla.

De beloning*

Om een beetje te compenseren voor de grootse moeite die bij het inleven van een tentamen gepaard gaat, krijgt de student die een tentamen inlevert natuurlijk een passende beloning mits het tentamen aan een aantal voorwaarden voldoet.

- Ben je de eerste met een tentamen? Dan krijg je een borrelmunt en een lot voor de tentamenloterij.
- Heb je ook de uitwerkingen?Nog een borrelmunt erbij!
- Lever je binnen 24 uur,  van wanneer het tentamen is ingeleverd, hetzelfde tentamen in? Dan krijg je alsnog een lot, maar geen munt.

*Om voor munten of loten in aanmerking te komen mag het tentamen niet ouder zijn dan 2 jaar.

 

Uitleg tentamenbank

  • Bachelor 1-2-3, Master, Pre-master en Archive is Pre-TOM maar hier kunnen nog tentamens inzitten die voor TOM nuttig zijn.
  • Module 1-2-3-4-5-6-7-8 zijn de tentamens die tijdens TOM zijn ingeleverd.
  • Er is ook een samenvattingenwiki opgezet voor alle studies op de UT, hier kunnen eventueel ook tentamens worden gevonden.
  • De meest recente versie van de tentamenbank is te vinden op:

Klik hier om naar de tentamenbank te gaan!

 


Fase Vak Tentamens Antwoorden Laatste tentamen