[maandag 24 januari 2022 15:13] - [52.203.18.65]

Gezelligheid

Naast alle serieuze taken die bij het studeren komen kijken verzorgd Scintilla ook een deel ontspanning. Zo zijn er regelmatig borrels, uitjes en andere activiteiten. Dit wordt allemaal gedaan vanuit het hoofdkwartier, de Scintilla kamer. Hier zul je vaak het bestuur en andere leden vinden die druk aan het werk zijn voor de vereniging en hun studie.

Scintilla heeft veel verschillende commissies die elk een eigen deel van de gezelligheid voor hun rekening nemen. Zo wordt er regelmatig geborreld onder leiding van onze eigen borrel-commissie; De Borrel. Het is echter niet zo dat wij altijd maar met een drankje in onze hand staan. Zo worden er door commissies zoals SCALA of speciaal voor de eerstejaars, door de Sjaarscie, ook fantastische activiteiten georganiseerd die kunnen variëren van een gezellige filmavond tot een fanatieke LAN-party.

Om iedereen al zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met de gezelligheid van Scintilla zetten wij ons ook in bij het organiseren van de faculteit Kick-In speciaal voor de nieuwe Electrical Engineering studenten. Mocht je benieuwd zijn naar het programma en/of benodigdheden voor dit deel van de Kick-In, kijk dan op de SKIC pagina.

Hopelijk zien we je snel bij één van Scintilla's activiteiten!