[zondag 24 maart 2019 08:13] - [34.207.146.166]

Scintilla's Kick-In Commissie

Welkom op de website van SKIC 2018!


Ten eerste, leuk dat je nu al kijkt op de website van de opleidingskick-in voor Electrical Engineering. Hier zul je (binnenkort) zakelijke informatie kunnen vinden, bijvoorbeeld het 
programma over de OpleidingsKick-In en de zaken die je niet moet vergeten mee te nemen (bijvoorbeeld een fiets) op kamp.

De SKIC (Scintilla's Kick-In Commissie) organiseert ieder jaar de OpleidingsKick-In voor aankomende Electrical Engineeringstudenten. Als aankomend EE student zul je tijdens deze dagen kennis maken met je studiegenoten, de studievereniging Scintilla en het gebouw waar een groot deel van de colleges en practica gaan plaatsvinden. Daarnaast bestaat de OpleidingsKick-In uit een kamp met allerlei onvergetelijke activiteiten!

De algemene Kick-In is dit jaar van woensdag 22 augustus tot en met donderdag 30 augustus 2018. De OpleidingsKick-In staat gepland op 27, 28 en 29 augustus. Eigenlijk is de OpleidingsKick-In een onderdeel van de gehele Kick-In, deze staat dan ook in het programma van de algemene Kick-In ingepland. Wel moet je je hier apart voor aanmelden.

Als je niet aan de algemene Kick-In meedoet, is het toch ten zeerste aan te raden om mee te doen met de OpleidingsKick-In. Je leert hier namelijk alle belangrijke organen kennen waar je mee te maken krijgt tijdens je studie en kun je je studieboeken hier krijgen. Maar ook kom je nog meer in contact met je studiegenoten, de mensen waarmee je uiteindelijk toch veel op college zit en projecten mee gaat doen.

Wil je weten wie de SKIC van 2018 zijn? Klik dan op het plaatje hieronder!
Voor meer informatie over de algemene Kick-In kun je kijken op 
http://www.kick-in.nl/. 
Voor vragen over de OpleidingsKick-In kun je een e-mail sturen naar 
skic@scintilla.utwente.nl.

De presentatie over de onderwijstaken van Scintilla en de onderwijssystemen van de UT kun je hier vinden.


Groetjes & tot de Kick-In,
SKIC 2018