[zondag 20 augustus 2017 04:05] - [54.196.18.46]

Nieuws

Afgestudeerd?

Om je contacten met EL en je medestudenten ook na je afstuderen te kunnen onderhouden, is er de Alumnivereniging Elysium. Klik hier voor meer informatie.

StOEL

Heb je ook zo'n onmogelijk vak? Te veel huiswerk, verschrikkelijke docent? STRESSSS??

 

Meld het bij het StOEL!

Aan het afstuderen?

Voor je afstudeerborrel is het mogelijk om Abscint te huren. Tegen een schappelijk bedrag staan de borrelruimte en enkele barmensen van de borrel tot je beschikking. Reserveer hier. Voor meer info kijk op de homepage van de Borrel.

Vacatures

Op zoek naar een (afstudeer)stage en/of een interessante vacature? Kijk op ons vacaturebord voor het aanbod van onze sponsoren.

Aangepaste openingstijden

In verband met de zomervakantie zal de Scintilla Kamer niet open zijn volgens de normale tijden. De kamer zal vanaf maandag 10 juli tot en met maandag 4 september niet geopend zijn. Het kan voorkomen dat de kamer sporadisch open is. Mocht je als actief lid in de kamer moeten zijn gedurende deze periode dan is er bij de Spiegel en HalB een sleutel beschikbaar voor de actieve leden. Vergeet in dit geval vooral niet om goed af te sluiten. Bij vragen is het altijd mogelijk om te mailen naar het bestuur (bestuur@scintilla.utwente.nl).

88th candidateboard of E.T.S.V. Scintilla

E.T.S.V. Scintilla is proud to present their candidate board for the 88th board of E.T.S.V. Scintilla:

88e kandidaatsbestuur van E.T.S.V. Scintilla

President: Koen Raben
Secretary: Bas van Laerhoven
Treasurer: Gino van Spil
External Affairs: Friso van den Boom
Internal Affairs: Olaf van der Meer
Educational Affairs & Administrator: Stef van Zanten