You are here: Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 4

E-mail Afdrukken


Bekijk de vierde nieuwsbrief online.

Macro onderzoek
De presentaties en de hand-outs van het college van maandag 15 juni staan online onder Deelnemer/Onderzoek. In hetzelfde artikel is de indeling van het macro onderzoek gegeven.

Contract Research
Er staan twee nieuwe CR's online. Ze zijn allebei bij de vakgroep CAES en kunnen eventueel gecombineerd worden met een IOO. CAES heeft zes opdrachtsomschrijvingen gegeven. Inschrijven kan tot en met maandag 22 juni.

Minor
De mensen die een minor International Exploration doen hebben niet genoeg tijd om zowel het themavak als het meso onderzoek uit te voeren voor de deadline van het Voorverslag. Zij moeten het meso onderzoek 28 september af hebben en hun themavak komt in het Eindverslag. Vergeet niet dat de inschrijfdeadline voor minors vrijdag 19 juni is.

Paspoort
Uiterlijk 60 dagen voor het vertrek van de reis moet er een kopie van ieder zijn paspoort bij de commissie ingeleverd worden. Aangezien we 4 november vertrekken wordt dat uiterlijk 5 september.
Deadline: 5 september

Held van de week
De nieuwe held van de week is Jochem! Net als Denick is hij meteen met zijn CR begonnen die spoed had. Echter, Jochem is ook de eerste (en enige), die zijn (volledige) deelnemersbijdrage overgemaakt heeft!

Laatste aanpassing ( maandag 29 juni 2009 11:49 )   Geen reacties.
You need to login or register to post comments.
Reageer op dit artikel in het forum. (0 posts)