You are here: Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 6

Nieuwsbrief 6

E-mail Afdrukken

LaTeX templates
De LaTeX templates voor zowel het macro en meso onderzoek als die voor het themavak zijn af. Deze zijn te vinden op de website. Ga naar Informatie/Informatie voor deelnemers en klik op het artikel onderzoek. Daar zijn ook het voor- en naverslag van Ohiariha te downloaden, zodat je een voorbeeld hebt. 
Er schijnt een misverstand te zijn over het macro onderzoek. Het is de bedoeling dat je bij ieder deelonderwerp van het onderzoek alle landen bespreekt en niet dat je bij alle landen de deelonderwerpen bespreekt. Hopelijk maakt de template dit ook duidelijk.

Deelnemerslijst
Op de site staat een deelnemerslijst. Schrijf even een stukje over jezelf van zo'n 150 woorden, zodat iedereen kan zien wat voor coole mensen er wel niet meedoen aan het studieproject!

Aanwezigheid commissie
Ook de commissie moet er af en toe even tussenuit! Dat betekent dat niet iedereen te allen tijde aanwezig is. Er is echter altijd iemand van de studiereis aanwezig, al dan niet in de commissiekamer. Het handigst is om je vragen naar info@ngoisang te mailen. Elk commissielid ontvangt deze mail en dan is er altijd iemand om je vraag te beantwoorden. Of post op het (vernieuwde) forum!

Goede vakantie!

Met vriendelijk groeten,
De studiereiscommissie

 

 

Laatste aanpassing ( vrijdag 18 september 2009 11:42 )