You are here: Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief 13

E-mail Afdrukken

Beste deelnemer,

Hierbij nieuwsbrief 13. In deze nieuwsbrief worden jullie op de hoogte gesteld van alweer een nieuwe deelnemersactiviteit

Karaoke-borrel
Om de gezelligheid verder te verhogen voordat we op reis gaan hebben we alweer een nieuwe activiteit voor jullie bedacht, namelijk een karaoke-borrel! Deze zal gehouden worden op 6 oktober en zal beginnen om 20:30u. Dus ga allemaal alvast zanglessen nemen, en verbaas ons met je indrukwekkende zangkwaliteiten! Waarschijnlijk komt er ook nog een bijzonder optreden van bepaalde mensen. Vergeet overigens ook niet de VB-film aankomende donderdag om 20:30u!

Het Macro-onderzoek
Het Macro-onderzoek is bijna af, de peer-reviews zijn gedaan en jullie hebben nu tot en met zondag 27 september om de reviews te mergen met jullie onderzoek. Ook willen we jullie verzoeken om indien nodig ook de volgende aanpassingen te maken ten behoeve van consistentie in het verslag (onze excuses voor het late aangeven hiervan):

Schrijfwijze
- South Korea (dus niet South-Korea, Republic of Korea, Korea, ed)
- Vietnam (dus niet Viet Nam, Việt Nam, Viètnahm, Socialist Republic of Vietnam, ভিয়েতনাম, ed)
- Brits engels gebruiken (met name colour, centre, analogue, organise/organisation)

Overig
- Captions voor tabels boven de tabel, voor figures onder de figure
- Referenties bij de zin of alinea zetten waarin de betreffende referentie gebruikt wordt, niet een lange lijst achteraan zonder verwijzingen
- Plaatjes mogen kleiner geschaald worden dan 80% van de pagina, maar moeten verder wel op dezelfde manier ingesloten worden

Vergeet overigens ook niet de presentaties dinsdag 22 september van 13:30u tot 17:30u in HO 3156!

Het Thema-onderzoek
Uiteraard heeft iedereen nu zijn draft-versie van het thema-onderzoek ingeleverd bij de begeleidende docent. We zien dan ook met plezier alle final-versies tegemoet op 28 september.

Maat
Voor niet nader te noemen doeleinden hebben we enkele maten van julile nodig. Kunnen jullie allemaal in jullie profiel jullie boordmaat en shirtmaat invullen?

Verhaaltje over jezelf
Als jullie toch al het profiel aan het updaten zijn voor de maten, bedenk dan ook gelijk even een verhaaltje over jezelf, van ongeveer 150 woorden. Het moet dus een verhaaltje worden waarin je kort uitlegt wie je bent, wat je doet (hobbies), wat je leuk lijkt aan de reis, etc. Dit zal ook in het verslag gepubliceerd worden, dus het zal in het (Brits) Engels geschreven moeten worden.

Met vriendelijke groeten,

De studiereiscommissie

 

Laatste aanpassing ( maandag 21 september 2009 16:47 )